Ναταλία Πετρίτη

Σε ένα κρυμμένο cameo στον νέο δίσκο των Shame θα ακούσουμε τη Phoebe Bridgers, η οποία και συμμετέχει στην τρίτη δισκογραφική δουλειά τους, Food For Worms, χαρίζοντας τα backing vocals της.

Η πληροφορία έγινε γνωστή μετά από συνέντευξη της μπάντας στο ΝΜΕ, όπου και αναφέρθηκε στο Big Read cover story της έκδοσης στον νέο δίσκο που έρχεται σύντομα.

Μιλώντας για το κομμάτι “Adderall”, οι Shame αποκάλυψαν ότι το εν λόγω track περιλαμβάνει μια special, μυστική εμφάνιση της Dead Oceans labelmate τους, Bridgers. «Πιστεύαμε ότι το κομμάτι διέθετε και μια Αμερικανική υφή και σκεφτήκαμε ότι θα ακούγεται ωραία με μια γυναικεία φωνή», δήλωσε ο drummer Charlie Forbes.

«Κατά τύχη, ηχογραφούσε στο ίδιο studio με εμάς και μια μέρα κάναμε μια ανταλλαγή, όπου ο Josh πήγε και έπαιξε τύμπανα στο νέο της κομμάτι και εκείνη ήρθε και έκανε τα φωνητικά για το δικό μας – τα οποία στην πραγματικότητα δεν ακούγονται καθόλου».

Ερωτώμενοι αν κατάφεραν να περάσουν χρόνο με την indie star, οι Shame δήλωσαν: «Πήγαμε σε ένα afterparty στο σπίτι της μαμάς της αφού είχαμε παίξει στο LA. Υπήρχε ένας in-house αναγνώστης ταρώ, sushi, vegan Μεξικάνικο φαγητό και κοκτέιλ με τεκίλα».

Υπομονή λοιπόν μέχρι ο νέος δίσκος των Shame γίνει διαθέσιμος!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured