Ναταλία Πετρίτη

Το δεύτερο single από τον επικείμενο δίσκο τους, 72 Seasons, κυκλοφόρησαν και επίσημα οι Metallica, το οποίο και τιτλοφορείται “Screaming Suicide”. Η νέα δισκογραφική δουλειά των θρύλων της metal θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα φυσικά καταστήματα στις 14 Απριλίου.

Το “Screaming Suicide” έρχεται μετά το lead single, “Lux Æterna”, το οποίο το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Μιλώντας για το νέο κομμάτι, ο James Hetfield ανέφερε: «Το “Screaming Suicide”  αναφέρεται στο taboo της λέξης «αυτοκτονία» Η πρόθεση είναι να επικοινωνήσουμε το σκοτάδι που νιώθουμε μέσα μας. Είναι γελοίο να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να αρνούμαστε ότι έχουμε αυτές τις σκέψεις. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι το έχουν σκεφτεί. Το να το αντιμετωπίζουμε είναι μιλώντας για αυτό που δεν μιλούσαμε υπό άλλες συνθήκες. Αν είναι μια ανθρώπινη εμπειρία, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να μιλάμε για αυτήν. Δεν είστε μόνοι».

Ο thrashy ήχος του νέου τους κομματιού συνοδεύεται από ένα performance music video σε σκηνοθεσία του Tim Saccenti, το οποίο και μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Οι Metallica αναμένεται να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου μέσα από μια παγκόσμια περιοδεία το 2023 και 2024 με τίτλο “M72 World Tour”. Οι ίδιοι θα παρουσιάζουν δύο διαφορετικά sets σε κάθε πόλη που επισκέπτονται σε δύο διακριτές εμφανίσεις, ενώ για support θα έχουν δίπλα τους τους Pantera, Mammoth WVH, Five Finger Death Punch και άλλους.

Ακούστε το “Screaming Suicide” εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured