Ναταλία Πετρίτη

Το νέο του κομμάτι με τίτλο “Hey Like A Child” έδωσε στη δημοσιότητα ο Kurt Vile, το οποίο και περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο του, watch my moves. Είχε προηγηθεί το πρώτο του single με τίτλο “Like Exploding Stones”.

Το watch my moves είναι το πρώτο άλμπουμ του Kurt Vile εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Verve Records στις 15 Απριλίου.

Στο δίσκο αναμένεται να δούμε collaborations του καλλιτέχνη με τους James Stewart, Cate Le Bon και τη Stella Mozgawa των Warpaint.

Μιλώντας για τον δίσκο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΝΜΕ, ο Vile ανέφερε: «Οι δίσκοι μου πάντα εξελίσσονται από τον έναν στον άλλο με εμένα να μεγαλώνω σωματικά και ψυχικά. Νομίζω ότι ο τελευταίος δίσκος μου [το Bottle It In του 2018] ήταν επικός και τον τελευταίο δίσκο είχα ακόμη περισσότερο χρόνο για να τον δημιουργήσω. Έχω την ενέργεια μιας νέας δισκογραφικής και δεν νιώθω ότι βιάστηκα. Ηχογράφησα περισσότερα από αρκετά κομμάτια και έβαλα στον δίσκο αυτά που θεώρησα τα καλύτερα, γι’ αυτό και είναι τέλειος!».

Ακούστε εδώ το “Hey Like A Child”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured