Ναταλία Πετρίτη

Έχοντας ήδη απειλήσει μια φορά τον Pete Davidson με ξυλοδαρμό, ο σίγουρα αμφιλεγόμενος εδώ και καιρό, Kanye West, επιστρέφει με το video για το νέο του κομμάτι με τίτλο “Eazy”. Σε αυτό, ο δημοφιλής ράπερ εμφανίζεται να θάβει ζωντανό τον Pete Davidson, ο οποίος για όσες και όσους δεν το γνωρίζουν, είναι και ο τωρινός σύντροφος της πρώην συζύγου του West, Kim Kardashian.

Το ασπρόμαυρο video του κομματιού, που αποτελεί μουσική συνεργασία με τον The Game, αναρτήθηκε στο Instagram του West, και αποτελεί μια παραγωγή σε claymation form (χαρακτήρες δημιουργημένοι από πηλό). Καθ’ όλη τη διάρκειά του, ο West εμφανίζεται να κακοποιεί τον Davidson, γεγονός που φυσικά αναμένουμε να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να κυνηγηθεί δικαστικά από την πλευρά του επίσης δημοφιλούς ηθοποιού.

Η δε κυκλοφορία του εν λόγω video συμπίπτει με την επισημοποίηση του διαζυγίου του West με την Kim Kardashian, η οποία από χθες (2 Μαρτίου) θεωρείται και επίσημα single.

Το κομμάτι “Eazy” περιλαμβάνεται στο πρόσφατο άλμπουμ Donda 2 του Kanye West, το οποίο για την ώρα είναι διαθέσιμο για stream μόνο μέσα από το Stem Player του ίδιου.

Ας ελπίσουμε αυτή η ατυχής στιγμή στην καριέρα του Kanye West να είναι και η τελευταία.

https://www.instagram.com/tv/CanRAS1JPr2/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured