Ναταλία Πετρίτη

Το νέο εντυπωσιακό video της για το κομμάτι “Oh My God” μοιράστηκε η Adele, το οποίο και περιλαμβάνεται φυσικά στον καινούριο της δίσκο που σαρώνει παγκοσμίως σε πωλήσεις, με τίτλο 30. Ο δίσκος αποτελεί και την πρώτη δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας έπειτα από έξι ολόκληρα χρόνια.

Στο ασπρόμαυρο video παρακολουθούμε την Adele περιτριγυρισμένη από performers και χορευτές, σε μια δουλειά σκηνοθετημένη από τον Sam Brown, ο οποίος είχε επιμεληθεί και το “Rolling In The Deep” του 2010.

«Η συνεργασία μας μια δεκαετία μετά μου προκάλεσε νοσταλγία», έγραψε η Adele σε ανάρτησή της στο Instagram, η οποία ενημέρωσε το κοινό ότι τα γυρίσματα έγιναν την ημέρα που κυκλοφόρησε το προηγούμενο single του δίσκου, “Easy On Me”, αλλά και ότι σε αυτά φορά ένα φόρεμα της Vivienne Westwood.

Ο νέος δίσκος της Adele έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής στην πρώτη αύξηση των πωλήσεων CD στις ΗΠΑ εδώ και 17 ολόκληρα χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το 30 έχει πουλήσει μόνο στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής 900,000 κόπιες, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Δείτε εδώ το video της Adele για το κομμάτι “Oh My God”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured