Ναταλία Πετρίτη

Με τον Michael Jackson συνέκρινε ο Jay-Z τη Beyoncé κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε ένα Twitter Space με παρουσιάστρια την Alicia Keys, το οποίο η ίδια ξεκίνησε για να προμοτάρει τον νέο της δίσκο,  KEYS.

«Η Bey θα εκνευριστεί πολύ που θα το πω αυτό, όμως ο Michael Jackson δεν είχε ποτέ την Coachella στιγμή του» ανέφερε ο δημοφιλής rapper και σύζυγος της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας. Ο ίδιος αποκάλεσε την Beyoncé την «εξέλιξη» του Jackson, καθώς ανέφερε ότι «η ίδια τον θαύμαζε στα εννιά της χρόνια».

«Τα παιδιά σήμερα κάνουν το ίδιο» συνέχισε ο Jay-Z: «Βρείτε μου μια συναυλία που είναι πολιτιστικά αντίστοιχη και εξίσου συναρπαστική με αυτήν στο Coachella. Η Beyoncé θα γίνει μία από τις καλύτερες τραγουδίστριες όλων των εποχών επειδή είναι μια εξαιρετική μαθήτρια».

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η Beyoncé συγκρίνεται με τον αποθανόντα Michael Jackson. Το 2015 για παράδειγμα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Charlamagne Tha God, ανέφερε: «Πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη entertainer που έχει δει η γενιά μας. Εννοώ, η προηγούμενη γενιά είχε τον Michael Jackson. Όμως για τη δική μας γενιά πιστεύω ότι είναι η Beyonce. Και το δηλώνω, δεν μπορείς να συγκρίνεις όλο τον κόσμο. Ο Michael Jackson ήταν θεός. Είναι θρυλικός. Σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Όμως και η Beyoncé, αν δεν είναι ήδη εκεί, θα φτάσει σίγουρα στο ίδιο επίπεδο. Θα την αντιμετωπίζουν ακριβώς σαν τον Michael Jackson, αν όχι ως κάποια ανώτερη. Αυτή είναι η αλήθεια επί του θέματος. Ο κόσμος το σιχαίνεται όταν το λέω, όμως θα το δείτε στο μέλλον. Θα συμβεί».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured