Ναταλία Πετρίτη

Τη συνεργασία τους με την Epic Games για μια ψηφιακή έκθεση ανακοίνωσαν οι Radiohead, η οποία θα ονομάζεται KID A MNESIA EXHIBITION.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού των 21 χρόνων από τους δίσκους Kid Α και Amnesiac, ενώ αυτή περιγράφεται ως ένα «ανεστραμμένο ψηφιακό/αναλογικό σύμπαν». Η έκθεση δημιουργήθηκε από original artworks των Thom Yorke και Stanley Donwood, ενώ το sound design επιμελήθηκε ο Nigel Godrich.

Η KID A MNESIA EXHIBITION επρόκειτο αρχικά να στηθεί ως φυσικό installation, η πανδημία του κορονοϊού ωστόσο έκανε τους Radiohead να προτιμήσουν την ψηφιακή εκδοχή της.

Οι Yorke και Donwood, μαζί με τον παραγωγό των Kid A και Amnesiac, Nigel Godrich, συνεργάστηκαν με τον video/computer artist και creative director ,Sean Evans, την theatre set designer, Christine Jones, τον interactive παραγωγό, Matthew Davis, το  studio του ίδιου, [namethemachine], αλλά και τους game developers, Arbitrarily Good Productions, για τη δημιουργία της KID A MNESIA EXHIBITION. Η Epic Games Publishing ήταν αυτή που ανέλαβε την εκτέλεση της τελικής τους ιδέας.

Η KID A MNESIA EXHIBITION θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Νοεμβρίου υπό τη μορφή ενός free download για το PlayStation 5, για PC και για Mac από το Epic Games store.

Δείτε εδώ ένα trailer:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured