Ναταλία Πετρίτη

Πρεμιέρα στην πλατφόρμα του TikTok έκαναν οι U2, οι οποίοι μάλιστα μοιράστηκαν μέσω αυτής ένα preview του νέου τους κομματιού. Το “Your Song Saved My Life” πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Ολόκληρη η δισκογραφία του συγκροτήματος είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες της πλατφόρμας ώστε να να την χρησιμοποιήσουν ως soundtrack των αναρτήσεών τους, μαζί με το preview των 26 δευτερολέπτων από το “Your Song Saved My Life”.

Το κομμάτι αποτελεί μέρος του soundtrack της animated sequel ταινίας, SING 2, στην οποία μάλιστα ο Bono θα κάνει το animated ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως το rockstar λιοντάρι, Clay Calloway.

Οι U2 αποφάσισαν να μπουν κι εκείνοι στην πλατφόρμα του TikTok, όταν το #U2 hashtag και άλλο σχετικό υλικό απέκτησε πρόσφατα τουλάχιστον 249 εκατομμύρια video views.

Αυτόν τον μήνα, οι U2 γιορτάζουν την 30ή επέτειο από την κυκλοφορία του δίσκου τους, Achtung Baby, και πρόκειται να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους στο TikTok αρχειακό υλικό εκείνης της περιόδου.

Οι U2 είναι μόλις ένα από τα δεκάδες high-profile acts που πρόσφατα απέκτησαν προφίλ στο TikTok, συμπεριλαμβανομένων των Led Zeppelin, ABBA και Taylor Swift.

@u2

U2 now on TikTok. And new track #YourSongSavedMyLife from @Sing out Nov 3rd. #BonosDrawings #Sing2

♬ Your Song Saved My Life - From Sing 2 - U2
" data-video-id="7025616702499032325" data-embed-from="oembed" style="max-width:605px; min-width:325px;">
@u2

U2 now on TikTok. And new track #YourSongSavedMyLife from @Sing out Nov 3rd. #BonosDrawings #Sing2

♬ Your Song Saved My Life - From Sing 2 - U2

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured