Ναταλία Πετρίτη

Μια συνεργασία τους από το 2011 σε limited σειρά από NFT κυκλοφορούν οι Interpol και ο David Lynch.

Η νεοϋορκέζοι εκπρόσωποι της post punk revival era συνεργάστηκαν με τον βραβευμένο σκηνοθέτη του Twin Peaks και του Mulholland Drive για την εμφάνισή τους στο Coachella του 2011. Κατά τη διάρκειά της, οι Interpol ερμήνευσαν το τότε νέο τους κομμάτι, "Lights", συνοδεύοντάς το με μία μικρού μήκους ταινία του Lynch με τίτλο I Touch A Red Button Man.

Σήμερα, οι θαυμαστές του συγκροτήματος και του σκηνοθέτη μπορούν να αποκτήσουν ένα μοναδικό κομμάτι της δουλειάς τους, σε μια limited σειρά από οκτώ NFTs, τα οποία και μπορούν να διεκδικήσουν μέσω δημοπρασίας από ένα νέο Lynch x Interpol website. Τα NFTs, που ελεύθερα μπορούμε να τα μεταφράσουμε ως συλλεκτικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, περιλαμβάνουν νέες ηχογραφήσεις του "Lights", αλλά και animations του David Lynch.

Οι νέες ερμηνείες των Interpol βρίσκουν τον κιθαρίστα τους, Daniel Kessler, σε ρόλο πιανίστα, ενώ σύμφωνα με τον frontman τους, Paul Banks, οι ακουστικές αυτές εκδοχές του κομματιού είναι μια στιγμή όπου το συγκρότημα «σκάβει πολύ βαθιά ώστε να ανυψωθεί και πάλι καλλιτεχνικά».

«Και επειδή εκτιμούμε το fandom γύρω από το συγκρότημά μας, είμαστε περήφανοι να ανακοινώνουμε ότι ένα από τα οκτώ NFTs θα πάει στους fans μας – δωρέαν» ανέφερε επίσης ο Banks.

Στο free version του NFT, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δώσει και μια «δημιουργική πινελιά», μέσα από τη 3D gallery του site. Ένας από τους fans του συγκροτήματος που θα συμβάλει σε αυτό, θα αποκτήσει το collaborative piece.

Οι δημοπρασίες για τα NFTs Lynch x Interpol είναι ανοικτές από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

«Χρησιμοποιώντας το Ethereum, αυτά τα NFTs μπορούν να διατηρηθούν στην αιωνιότητα ως προϊόντας της κινηματογραφικής και μουσικής ιστορίας. Όπως ακριβώς η καριέρα του David Lynch βοήθησε στο να ξεπεραστούν τα όρια του κινηματογράφου, αλλά και της μυθοπλασίας, έτσι τώρα περνά στην αιωνιότητα του σύμπαντος του blockchain» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Jack Spallone, Head of Crypto & Product στα HIFI Labs που βρίσκονται πίσω από το project.

https://www.instagram.com/tv/CVfvJbZANLJ/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured