Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο άλμπουμ διασκευών πρόκειται να κυκλοφορήσει η Cat Power, το οποίο θα περιλαμβάνει δικές της εκδοχές για κομμάτια καλλιτεχνών όπως ο Frank Ocean και οι Pogues.

Ο δίσκος Covers θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου από την Domino, και θα περιλαμβάνει επίσης διασκευές σε κομμάτια των Iggy Pop, Nick Cave, Billie Holiday και άλλων.

Η Cat Power μοιράστηκε πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ της δική της version του κομματιού “Bad Religion” του Frank Ocean, το οποίο μάλιστα ερμήνευσε και ζωντανά στην εκπομπή The Late Late Show with James Corden.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πρόσφατα ότι το cover για το “Bad Religion” προέκυψε όταν η ίδια ξεκίνησε να χρησιμοποιεί στίχους του για να τους ενσωματώσει στο δικό της τραγούδι, “In Your Face”, ώστε να αποστασιοποιηθεί από τον πόνο που της προκαλούσε αυτό όταν το ερμήνευε ζωντανά.

«Το να ερμηνεύω διασκευές είναι ένας ιδιαίτερα διασκεδαστικός τρόπος για μένα να κάνω κάτι που μου βγαίνει φυσικά αναφορικά με την παραγωγή μουσικής» δήλωσε επίσης.

Ακούστε εδώ το cover του “Bad Religion”, την ζωντανή του ερμηνεία στο Late Late Show with James Corden και ακόμη μια διασκευή στο κομμάτι των Pogues, “A Pair Of Brown Eyes”:

https://youtu.be/H1vC74vgOFs

H tracklist του Covers:

  1. ‘Bad Religion’ – Frank Ocean
  2. ‘Unhate’ – Cat Power – Chan Marshall
  3. ‘Pa Pa Power’ – Dead Man’s Bones
  4. ‘A Pair Of Brown Eyes’ – The Pogues
  5. ‘Against the Wind’ – Bob Seger
  6. ‘Endless Sea’ – Iggy Pop
  7. ‘These Days’ – Jackson Browne
  8. ‘It Wasn’t God Who Made Honky Tonk Angels’ – Kitty Wells
  9. ‘I Had A Dream Joe’ – Nick Cave
  10. ‘Here Comes A Regular’ – The Replacements
  11. ‘I’ll Be Seeing You’ – Billie Holiday

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured