Μια νέα συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο morrisseycentral.com και σε αυτή ο Morrissey κάνει μια συζήτηση με τον ανιψιό του Sam Esty Rayner. 

Στη συνέντευξη αυτή ο μουσικός μιλάει μεταξύ άλλων και για την πανδημία, χαρακτηρίζοντάς τη "Con-vid" και σχολιάζοντας συγκεκριμένα: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να συμφωνήσει με τον άλλο κι αυτό είναι το βασικό αποτέλεσμα της Con-vid. Έχει βγάλει τον χειρότερο εαυτό των ανθρώπων και δεν ήμασταν καν μαζί σε αυτό. Στερηθήκαμε να βλέπουμε και να ακούμε άλλους ανθρώπους και πάνω απ' όλα, θέλουμε να είμαστε με άλλους που βλέπουν και ακούνε αυτό που βλέπουμε και ακούμε, είναι το βασικό οξυγόνο της ανθρώπινης ψυχής. Αν το πάρεις, οι άνθρωποι είναι νεκροί». Ο Morrissey χαρακτήρισε επίσης την κατάσταση που επιφέρει η πανδημία ως «την ακριβή περιγραφή της σκλαβιάς».

Σχετικά με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η μουσική βιομηχανία, ο μουσικός είπε: «Πάντα με αντιμετώπιζαν σαν επιστημονικό πείραμα που πήγε λάθος. Το έχω συνηθίσει. Έχω ανοσία στα πυρά των εχθρών χρόνια τώρα. Φοράω αλεξίσφαιρο γιλέκο στο μπάνιο».

Όταν η κουβέντα πήγε στην πολιτική, ο Morrissey παραδέχτηκε πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ κάποιο κόμμα και πως τελευταία το ενδιαφέρον του για την πολιτική έχει μειωθεί. Περιέγραψε πάντως τη βρετανική κυβέρνηση ως «αποτυχία».

Τέλος, αναφορικά με τον επερχόμενο δίσκο του Bonfire of Teenagers, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του που δεν βρίσκει label να τον κυκλοφορήσει: «Σχεδόν δεν έχει σημασία που ο δίσκος είναι ξεχωριστός. Σχεδόν δεν έχει σημασία που έχεις αφοσιωμένο κοινό. Δεν υπάρχει πια σοβαρό ενδιαφέρον».

Διαβάζετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured