Η Μ.Ι.Α. πουλάει ψηφιακό artwork με NFTs

Άλλη μια μουσικός που μπαίνει στον κόσμο του νέου κρυπτονομίσματος.

news.team
news.team

Τα NFTs τα ακούμε όλο και συχνότερα στο χώρο της μουσικής και της τέχνης. Δεν ξέρουμε αν το νέο αυτό κρυπτονόμισμα ήρθε για να μείνει ή αν πρόκειται απλά για μια παροδική «φούσκα». Πάντως δεν είναι λίγοι οι γνωστοί μουσικοί που έχουμε δει να το χρησιμοποιούν.

Ανάμεσα σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και η Μ.Ι.Α., η οποία διαθέτει μέσω NFTs ένα digital artwork. 

Η εικόνα που πουλάει η μουσικός λέγεται GIFTY 1 και αποτελεί έργο της ευρύτερης συλλογής της NFT GARAGE DANCE. Κι άλλα έργα της συλλογής θα πουληθούν στην πορεία μέσω του Foundation

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου για το GIFTY 1, πρόκειται για μια σταθερή εικόνα από μια συλλογή GIF που «κάνει την περίληψη της 25χρονης θητείας της ως οπτική καλλιτέχνις».

Το GIFTY 1 θα είναι διαθέσιμο για 24 ώρες στο Foundation από την Πέμπτη 8/4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top