Κορονοϊός: Πέθανε ο Hal Willner

Ο παραγωγός πίσω από δίσκους μουσικών όπως ο Lou Reed, αλλά και μουσικός επιλεμητής για το SNL, έχασε τη μάχη με τον Covid-19 στα 64 του χρόνια.

news.team
news.team

Ο Hal Willner, μουσικός παραγωγός αλλά και χρόνιος συνεργάτης στο Saturday Night Live, έφυγε από τη ζωή στα 64 του χρόνια, αφού είχε ανακοινώσει από τις 28 Μαρτίου πως νοσεί με κορονοϊό.

Ο Wilner ξεκίνησε να εργάζεται για την ομάδα του SNL το 1981. Ως παραγωγός δίσκων, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Lou Reed, η Marianne Faithfull (η οποία, πριν λίγες μέρες μάθαμε πως και αυτή νοσεί με τον Covid-19) και η Lucinda Williams.

Επίσης, ο Hal Wilner είχε κυκλοφορήσει και κάποιες συλλογές διασκευών, μεταξύ των οποίων μία με τζαζ διασκευές σε μουσική του Nino Rota για τις ταινίες του Federico Fellini (Amarcord Nino Rota, 1981) αλλά και τη συλλογή September Songs: The Music of Kurt Weill (1995), αφιερωμένο στον μουσικό Kurt Weill -και οι δύο με συμμετοχές πολλών γνωστών μουσικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares