φωτογραφία: Danny Payne

Συγκρότημα αναφοράς για ένα συγκεκριμένο παρακλάδι του heavy metal, αλλά και μπάντα διαχρονικά αγαπητή στους Έλληνες -πέρα από μεταλλικά γούστα- οι Paradise Lost κλείνουν φέτος 30 χρόνια από την είσοδό τους στη δισκογραφία. Και, καθώς φαίνεται, σκοπεύουν να τα γιορτάσουν με νέο άλμπουμ.

Στα πλαίσια του σχετικού promo, το βρετανικό γκρουπ έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Fall From Grace", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που το συνοδεύει.

«Είναι ένα τραγούδι για δύσκολους καιρούς και πώς παλεύεις σε αυτούς, αλλά και μια ξεκάθαρη άρνηση αποδοχής ότι κάτι τέτοιο σημαίνει το τέλος», δήλωσε σχετικά ο τραγουδιστής της μπάντας, Nick Holmes.

Το "Fall From Grace" προλογίζει το νέο άλμπουμ Obsidian, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Nuclear Blast στις 15 Μαΐου. Στη δισκογραφία των Paradise Lost θα διαδεχθεί το Medusa του 2017 (Βρετανία #56, Η.Π.Α. #207, Γαλλία #44, Γερμανία #6).

H περιοδεία για τον νέο δίσκο θα φέρει τους Paradise Lost ξανά στην Ελλάδα, καθώς έχουν ανακοινώσει ότι θα παίξουν στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου (στο Fuzz, πατήστε εδώ για το Facebook event). Όλοι ελπίζουμε ότι μέχρι τότε τα του κορωνοϊού θα αποτελούν παρελθόν και θα μπορούμε να γυρίσουμε στη γνώριμη συναυλιακή πραγματικότητα.

{youtube}QWqNcw-oIbU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured