O Drake έκλεισε την προηγούμενη δεκαετία γενόμενος ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες των καιρών μας, με δουλειές που βρήκαν τεράστια εμπορική αποδοχή, χωρίς όμως να τους λείπει και το καλλιτεχνικό credit: πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε λ.χ. ότι το άλμπουμ Take Care του 2011 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #5, Γαλλία #32, Αυστραλία #15, Γερμανία #42, Ιαπωνία #62) βρέθηκε στις 100 προτάσεις των συντακτών και συνεργατών μας για το διάστημα 2010-2019.

Αν και έχει να φανεί με νέα σόλο δουλειά από το υπερ-επιτυχημένο Scorpion του 2018 (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Γαλλία #3, Αυστραλία #1, Γερμανία #8), ο Drake κάθε άλλο παρά λείπει από την επικαιρότητα, στην οποία και επέστρεψε πρόσφατα, λανσάροντας ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "War", στο οποίο αναφέρεται στην αντιπαλότητα που κάποια αμερικάνικα μέσα γράφουν ότι έχει ξεσπάσει με τον The Weeknd: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Theo Skudra.

Ούτε το "War" προλογίζει πάντως κάποια επιστροφή για τον Καναδό σούπερ σταρ του χιπ χοπ. Αντιθέτως, λειτουργεί ως promo για το καινούριο mixtape του Oliver El-Khatib EL-KUUMBA TAPE VOL. 1, ο οποίος τυγχάνει ...μάνατζερ του Drake!

{youtube}lIlMtVGI5Pg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured