Ο Greg Dulli σε Pantomima διαθέσεις, αναπολεί τον Prince και τον Τodd Rundgren

Ακούστε ένα πρώτο δείγμα γραφής από έναν νέο δίσκο, που καταφτάνει τον Φεβρουάριο του '20

news.team
news.team
φωτογραφία: Maciek Jasik

Είτε με τους Afghan Whigs (που έχουν ανασχηματιστεί από το 2012), είτε με τους Twilight Singers (που παραμένουν ενεργοί κι ας έχουν να φανούν από το 2011), ο Greg Dulli έχει διαπρέψει ως μία από τις μεγάλες ανδρικές φωνές του alternative rock.

Ενίοτε, ωστόσο, δρα και ως σόλο φιγούρα. Είχε βέβαια καιρό να βγάλει προσωπικό άλμπουμ -από το Live In New Orleans, το 2010- καθώς αρκούνταν τα τελευταία χρόνια σε συμμετοχές σε δίσκους συναδέλφων καλλιτεχνών. Πρόσφατα όμως επέστρεψε με ένα καινούριο τραγούδι τιτλοφορούμενο "Pantomima", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Pantomima" προλογίζει το νέο άλμπουμ Random Desire, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2020 από τη Royal Cream, σε διεθνή διανομή της BMG.

«Έμπνευσή μου στάθηκε το μοντέλο της one-man band, όπως το έμαθα από οραματιστές σαν τον Prince και τον Τodd Rundgren», δήλωσε ο 54άχρονος Dulli, δίνοντας το στίγμα του καινούριου του άλμπουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κυκλοφορήσουν ως επτάιντσο.

Ακούστε το "Something More" και πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της.

Δείτε το animation βίντεο για το κομμάτι "Remind U".

FEATURED TODAY

Ο αγαπημένος σεφ δεν έχει μόνο αγάπη για την κουζίνα, αλλά και για την καλή μουσική και την καλή ελληνική μπύρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top