Νέο τραγούδι από τον Frank Ocean, στον οποίον το Pitchfork χάρισε τον «δίσκο της δεκαετίας»

Ακούστε το "DHL", σε παραγωγή Boys Noize

news.team
news.team
Κατά κόσμον Christopher Edwin Breaux, ο Frank Ocean έγινε ένα από τα πιο συζητημένα μουσικά πρόσωπα της τρέχουσας δεκαετίας. Ακόμα δε κι αν έχει 3(και κάτι) χρόνια να φανεί με νέο δίσκο, το σχετικό ενδιαφέρον αναζωπυρώθηκε εξαιτίας του Pitchfork, που έχρισε το Blonde του 2016 ως καλύτερο άλμπουμ των 2010s (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Τώρα, ο Ocean επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι ονόματι "DHL", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στην παραγωγή του "DHL" βρίσκεται ο Boys Noize, τον οποίον είδαμε πρόσφατα και στην Αθήνα, στο πλαίσιο της 1ης ημέρας του Sónar Athens 2019 (δείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη, εδώ).

Για την ώρα, ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα είναι ένα ακόμα non-album single ανάμεσα στα κάμποσα του Frank Ocean ή αν έχουμε τον πρώτο προπομπό του άλμπουμ που θα διαδεχθεί το Blonde. Σύμφωνα πάντως με το Complex, έτσι έχουν τα πράγματα, καθώς ο Αμερικανός καλλιτέχνης έχει έτοιμα 13 καινούρια κομμάτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares