φωτογραφία: Δημήτρης Καπάνταης

50 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το 1969, όταν στήθηκαν οι Judas Priest στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Και είναι ασφαλώς μια πρώτης τάξης ευκαιρία για το θρυλικό γκρουπ να βγει σε παγκόσμια περιοδεία, ώστε να το γιορτάσει με τους fans.

Οι ετοιμασίες που κάνει ήδη η παρέα του Rob Halford είναι πολλές και όλα δείχνουν ότι αποσκοπούν σε κάτι σπέσιαλ. Άλλωστε ξέρουμε από πρώτο χέρι πόσο φορμαρισμένοι είναι, αφού και το τελευταίο τους άλμπουμ Firepower (2018) βγήκε καλό, αλλά και στην Αθήνα τους είδαμε ιδίοις όμμασι πρόσφατα, να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό στην 2η μέρα του Rockwave Festival 2018 (δείτε τι έγραψαν γι' αυτήν οι Παναγιώτης Λουκάς & Χάρης Συμβουλίδης με ένα κλικ εδώ).

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους πολλούς φίλους που έχει στην Ελλάδα το κλασικό heavy metal: οι Judas Priest θα περάσουν και από την Αθήνα για να γιορτάσουν αυτήν τη λαμπρή επέτειο των 50 χρόνων. Θα εμφανιστούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του Release Athens 2020.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, προς 45 ευρώ (ένα εισιτήριο) και 80 ευρώ (δύο εισιτήρια) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 100 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / www.viva.gr / www.releaseathens.gr 
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

{youtube}GhvzMGDzt70{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured