news.team

Το "In Τhe Air Tonight" είναι τραγούδι που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες κατά τη δεκαετία του 1980, η οποία ακόμα ακούγεται συχνά στα ραδιόφωνα της χώρας μας. Λάνσαρε δε με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο το πρώτο σόλο άλμπουμ του Phil Collins εκτός Genesis (1981), φτάνοντας στο #2 της Βρετανίας, στο #19 των Η.Π.Α., στο #3 της Αυστραλίας, στο #2 του Καναδά και στο #1 της (Δυτικής) Γερμανίας.

Τέτοιες βέβαια δόξες είναι μακριά από τον ορίζοντα της Lucy Dacus, η οποία αποτολμά τώρα να το διασκευάσει: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η 24χρονη τραγουδοποιός από το Norfolk της Βιρτζίνια έχει σταθερά την εκτίμηση του αμερικάνικου indie Τύπου και ακούστηκε αρκετά το 2018, τόσο με το 2ο της άλμπουμ Historian (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), όσο και με το EP Boygenius των Boygenius -του supergroup που έστησε παρέα με την Phoebe Bridgers και την Julien Baker (δείτε τι έγραψε γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ).

Η διασκευή της Dacus αποσκοπεί στο φετινό Halloween στα τέλη του μήνα και προλογίζει συνάμα το νέο ΕΡ 2019, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Matador.

{youtube}edyOX8eMNig{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured