avopolis.team

Αντώνης Μιτζέλος

"ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ"

Original Motion Picture Score

Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας της κιθάρας, Αντώνης Μιτζέλος, γνωστός για το ευρύ φάσμα της καλλιτεχνικής του δημιουργίας, υπογράφει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα soundtrack που θα ακούσουμε μέσα στο 2014 και που έχει γραφτεί για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας «ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Η ταινία που έχει ήδη συμμετάσχει σε πολλά κινηματογραφικά φεστιβάλ ανά τον κόσμο και έχει αποσπάσει θερμές κριτικές και πολλές διακρίσεις, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το χειμώνα του 2014. Η μουσική του soundtrack ανήκει εξολοκλήρου στον Αντώνη Μιτζέλο και κυκλοφορεί ήδη!

Το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας είναι μία νοσταλγική μπαλάντα εμπλουτισμένη από τις κιθαριστικές μελωδίες του Αντώνη Μιτζέλου στην οποία η Μελίνα Ασλανίδου δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της. Οι στίχοι ανήκουν στον Σωτήρη Τσαφούλια.

 

Διαγωνισμός Avopolis.gr

"Πες μας ποιός από τους 3 είναι ο τίτλος του τραγουδιού της ταινίας "Κοινός Παρανομαστής" σε μουσική Αντώνη Μιτζέλου και ερμηνεία Μελίνας Ασλανίδου και γίνε ένας από τους 10 τυχερούς που θα αποκτήσουν το cd με τη μουσική της ταινίας!

Α) Ο Χρόνος Περνά

Β) Ο Χρόνος Νικά

Γ) Ο Χρόνος Μιλά

 

Απαντήσε σωστά με comment κάτω απο το post μέχρι την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 14.00.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στο post του διαγωνισμού και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία μας (Κολωνού 12-14, Κεραμεικός, τηλ. 2102514123), από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured