news.team

O Δημήτρης Λιλής και το avopolisradio.gr παρουσιάζουν το νέο album των Future Islands “As Long As You Are” ακριβώς την επίσημη μέρα κυκλοφορίας του. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η συνέντευξη με τον frontman -και φοβερό άτομο που λέει και ο Μάκης Μηλάτος-, Samuel T. Herring, που οδηγεί την μπάντα από την Βαλτιμόρη.  

Μέχρι να ανέβει το νέο album τους στις ψηφιακές πλατφόρμες και να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων, το avopolisradio.gr παρουσιάζει σε μία ακόμα αφιερωματική εκπομπή τα highlights του δίσκου και ασφαλώς την ολοκληρωμένη και uncut version της αποκλειστικής συνέντευξης που μας έδωσε ο Herring -σύντομα θα ακολουθήσει και review από την live παρουσίαση του δίσκου που θα παρακολουθήσουμε μέσω streaming.

Από το σκοτάδι των πρώτων δίσκων, μέχρι την πρωτοτυπία στην μίξη του νέου album, την ζώη και την τέχνη στην καραντίνα μέχρι τις τακτικές που συνήθως ακολουθεί η μπάντα όταν συνθέτει καθώς και το μεγαλεπήβολο νέο album, το 3ο και σημαντικότερο για λογαριασμό της 4AD, o Samuel T. Herring και ο Δημήτρης Λιλής ανταλλάσουν σκέψεις σε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα που διανθίζεται από την πρώτη μετάδοση κομματιών του “As Long As You Are”. 

Όταν έχεις τον frontman μίας από τις επόμενες μεγάλες μπάντες του εναλλακτικού ήχου σε αποκλειστικό Zoom meeting, απλά πατάς το rec και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Η ολοκληρωμένη εκδοχή της συνέντευξης, σήμερα Παρασκευή στη 13:00 στο avopolisradio.gr, στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής Incoming. 

Άμεσως μετά την αναμετάδοση, θα βρείτε το ηχητικό αρχείο στην επίσημη Mixcloud σελίδα του Avopolis Radio.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured