60 Λεπτά με τον Samuel T. Herring και τους νέους Future Islands στο Avopolis Radio

Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε ο frontman της μπάντας στο Δημήτρη Λιλή, σήμερα στη 13:00 και την εκπομπή Incoming.

news.team
news.team

O Δημήτρης Λιλής και το avopolisradio.gr παρουσιάζουν το νέο album των Future Islands “As Long As You Are” ακριβώς την επίσημη μέρα κυκλοφορίας του. 

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η συνέντευξη με τον frontman -και φοβερό άτομο που λέει και ο Μάκης Μηλάτος-, Samuel T. Herring, που οδηγεί την μπάντα από την Βαλτιμόρη.  

Μέχρι να ανέβει το νέο album τους στις ψηφιακές πλατφόρμες και να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων, το avopolisradio.gr παρουσιάζει σε μία ακόμα αφιερωματική εκπομπή τα highlights του δίσκου και ασφαλώς την ολοκληρωμένη και uncut version της αποκλειστικής συνέντευξης που μας έδωσε ο Herring -σύντομα θα ακολουθήσει και review από την live παρουσίαση του δίσκου που θα παρακολουθήσουμε μέσω streaming.

Από το σκοτάδι των πρώτων δίσκων, μέχρι την πρωτοτυπία στην μίξη του νέου album, την ζώη και την τέχνη στην καραντίνα μέχρι τις τακτικές που συνήθως ακολουθεί η μπάντα όταν συνθέτει καθώς και το μεγαλεπήβολο νέο album, το 3ο και σημαντικότερο για λογαριασμό της 4AD, o Samuel T. Herring και ο Δημήτρης Λιλής ανταλλάσουν σκέψεις σε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα που διανθίζεται από την πρώτη μετάδοση κομματιών του “As Long As You Are”. 

Όταν έχεις τον frontman μίας από τις επόμενες μεγάλες μπάντες του εναλλακτικού ήχου σε αποκλειστικό Zoom meeting, απλά πατάς το rec και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Η ολοκληρωμένη εκδοχή της συνέντευξης, σήμερα Παρασκευή στη 13:00 στο avopolisradio.gr, στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής Incoming. 

Άμεσως μετά την αναμετάδοση, θα βρείτε το ηχητικό αρχείο στην επίσημη Mixcloud σελίδα του Avopolis Radio.

 

 

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.

HOT STORIES

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

Top