Οι Noise Figures σήμερα στο Avopolis Radio, στις 18:00

Ο Στάμος Μπάμπαρης, ένας εκ των δύο Noise Figures, θα βρίσκεται στις 18:00 στο στούντιο του Avopolis Radio, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ, The Perfect Spell.

Δημήτρης Λιλής
Δημήτρης Λιλής

Ο Στάμος Μπάμπαρης, ένας εκ των δύο Noise Figures, θα βρίσκεται στο στούντιο του Avopolis Radio (www.avopolisradio.gr) την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, καλεσμένος του Δημήτρη Λιλή, για την καθιερωμένη track by track κουβέντα που συνηθίζουμε στις νέες εγχώριες κυκλοφορίες. 

Το τέταρτο album της ροκ μπάντας φέρει τον τίτλο The Perfect Spell και είναι η πρώτη τους ανεξάρτητη κυκλοφορία. Με τις νέες συνθέσεις να φλερτάρουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά με τον heavy ήχο, η κουβέντα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά με τις νέες συναυλιακές συνθήκες, δεδομένου ότι οι Figures είναι μια από τις δραστήριες και με διεθνή παρουσία μπάντες της ανεξάρτητης ροκ σκηνής. 

Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 18:00 ο Στάμος Μπάμπαρης των Noise Figures στο www.avopolisradio.gr

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα στις 16:00, ο Μάκης Μηλάτος παρουσιάζει μια ειδική εκπομπή αφιερωμένη στις ταινίες και

Ο Στάμος Μπάμπαρης, ένας εκ των δύο Noise Figures, θα βρίσκεται στις 18:00 στο στούντιο του ...

Συντονιστείτε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 16:00-18:00.

Top