Δημήτρης Λιλής

Ακριβώς δέκα χρόνια πριν, μόνο οι υποψιασμένοι φίλοι του Αμερικάνικου underground hip hop ήξεραν τον λευκό ράππερ από τo Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια. Το λιγότερο αναγνωρισμένο label Rostrum Records κυκλοφορούσε σε cd-r και private links το ντεμπούτο mixtape του Mac Miller που αργότερα θα γινόταν ο 3ος πιο αναγνωρισμένος λευκός ράππερ παγκόσμια (μετά τους Beastie Boys και τον Eminem) και άδοξα θα τελείωνε την καριέρα του από overdose τον Σεπτέμβριο του 2018. 

Σήμερα, σχεδόν πέντε μήνες μετά το κύκνειο άσμα του "Circles" που κυκλοφόρησε τον Γενάρη του 2020 και του εξασφάλισε ένα ακόμη (μετά θάνατον) classic album, η Postrum Records ανεβάζει στις ψηφιακές πλατφόρμες το πρώτο του mixtape, K.I.D.S., αυτό που τον έκανε αγαπητό στους σωστούς ραπ κύκλους και οδήγησε στην δημιουργία του παρθενικού του album Blue Side Park που έφτασε μέχρι και το  #1 του Billboard 200 Chart. 
 
Επιπλέον, ο φίλος και creative συνεργάτης του Rex Arrow, με τον οποίο ο Mac Miller δημιούργησε μερικά από τα πρώτα και πιο iconic videos του, δημοσίευσε never-before-seen images of Mac δηλαδή ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα φωτογραφικό υλικό. 
 

Πηγή: Avopolis Radio

24 ώρες την ημέρα, η καλύτερη μουσική από το ραδιόφωνο του Avopolis. Plus: podcasts, αποκλειστικά mixtapes από κορυφαίους djs και ανθρώπους της μουσικής, νέα και reviews.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured