avopolis.team

...αλλά τους φέραμε στο πρόγραμμα του Avopolis Radio (www.avopolisradio.gr), παίζοντας τα καλύτερα κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ. Στην εκπομπή Brotherhood on Air, με τους Δημήτρη Λιλή και Ζώη Χαλκιόπουλο, που παίζει κάθε μεσημέρι, από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, έπαιξαν αρκετά κομμάτια από το άλμπουμ τους και θα συνεχίσουν να παίζουν, φυσικά, σε όλες τις εκπομπές, αλλά και όλη τη μέρα. Είναι στις επιλογές μας.

Το όνομά του νέου άλμπουμ των Radiohead είναι Moon Shaped Pool και, όπως έχουμε ξαναγράψει, κυκλοφορεί για την ώρα μόνο ψηφιακά (από την ιστοσελίδα των Radiohead, αλλά και από τις πλατφόρμες iTunes, Apple Music και Tidal), με την 17η του Ιούνη να έχει οριστεί ως ημερομηνία της «κανονικής» έκδοσης από την XL Recordings.

Στο Avopolis Radio παίζουμε κομμάτια από τα νέα άλμπουμ την εβδομάδα κυκλοφορίας τους, όχι απαραίτητα τα singles, διαμαντάκια από κλασικά ή μη άλμπουμ, που δεν έγιναν ευρέως γνωστά όταν κυκλοφόρησαν, διασκευές που δεν θα ακούσετε πουθενά αλλού. Ακούμε ξανά όλη τη δισκογραφία αγαπημένων καλλιτεχνών και επιλέγουμε κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί, αλλά θα μπορούσαν να είναι κλασικά.

Συντονιστείτε στο www.avopolisradio.gr

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured