Η νύφη φορούσε μαύρα

Με τη Ζαν Μορό και τον Ζαν Κλωντ Μπριαλί, ο Τριφό μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Κόρνελ Γούλριτς, κατά το οποίο η Ζυλί Κολέρ χάνει τον άντρα της αμέσως μετά την τελετή του γάμου τους. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια αυτοκτονίας, η Ζυλί αφήνει στη μητέρα της να εννοηθεί ότι φεύγει από την πόλη, ενώ στην πραγματικότητα μένει για να δολοφονήσει τους πέντε άντρες που σκότωσαν το σύζυγο της. Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Ξενόγλωσσης Ταινίας το 1969.

Αυθ. Τίτλος
La mariée était en noir
Σκηνοθέτης
Φρανσουά Τριφό
Παίζουν
Ζαν Μορό, Ζαν-Κλοντ Μπριαλί, Μισέλ Μπουκέ
Διάρκεια
107
Χώρα
Γαλλία
Έτος
1968
Είδος ταινίας
Δραματική
avopolis.team
avopolis.team
FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του George Floyd που έκανε τη Μινεάπολις το δυναμίτη μιας φλεγόμενη Αμερικής, ο Μάκης Μηλάτος ξεκινάει από αυτό το

HOT STORIES

Ο πρώτος αφρικανός μουσικός που υπέγραψε ποτέ στην Interscope, πέθανε στα 57 του χρόνια, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

Ο r'n'b σταρ δώρισε το ποσό σε οργανισμούς υπέρ της φυλετικής δικαιοσύνης και προτρέπει τους φανς του να βοηθήσουν ο καθένας όπως μπορεί.

Top
0
Shares