Αφιέρωμα στις πιο τρελές στιγμές των Όσκαρ

Σοκ, τρελά outfit, τραγικά λάθη και στραβοπατήματα

Ακόμα και στα Όσκαρ, την πιο καλοστημένη γιορτή της χρονιάς, έχουν γίνει μερικά από τα πιο τρελά, μελό και αστεία πράγματα.

Αξίζει να τα δεις!

Από άλλον πλανήτη

O Βen Stiller (2010) παρουσιάζει τι άλλο; Το 'Οσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ ως alien! Το πρόσωπό του είναι βαμμένο μπλε και κάνει σούπερ είσοδο μιλώντας  μια ακατάληπτη Extraterrestrial γλώσσα. Το κοινό πεθαίνει στα γέλια.

{youtube}A87InzywZOY]{/youtube}

Κλάμα, πολύ κλάμα (σ.σ πάρε χαρτομάντηλα)

Mεγάλη στιγμή αυτή που η Halle Berry (2002) κερδίζει το πρώτο της 'Οσκαρ και γίνεται η πρώτη γυναίκα έγχρωμη, που παίρνει αυτή τη διάκριση. Ακολουθεί η ευχαριστήρια ομιλία της, τόσο μελό που κανείς ποτέ δεν θα μπορέσει να την ξεχάσει.

{youtube}llgL7mGYVTI{/youtube}

Ακόμα οι σταρ στραβοπατούν

Η νεαρή Jeniffer Lawrence (2013) κερδίζει το 'Οσκαρ και τη συμπάθεια όλων, όταν καταφέρνει και να στραβοπατήσει, πέφτοντας εντελώς κάτω στα σκαλιά της σκηνής, και να το αντιμετωπίσει με χιούμορ και αυθορμητισμό.

{youtube}hYjnRQu1a9I{/youtube}

Φίλα όποια βρεις μπροστά σου

O Adrien Brody, κόλλημα της γράφουσας, κερδίζει το (2013) το Όσκαρ Καλύτερου A' Αντρικού Ρόλου. Τι κάνει; Ανεβαίνει στη σκηνή και δίνει παθιασμένο φιλί στη Halle Berry που για πολύ καιρό αναγκάζεται να λέει στα media ότι δεν τρέχει κάτι με τον Adrien.

{youtube}2isqa6BLtkA{/youtube}

Γυμνός στη σκηνή, γυμνός στη σκηνή!

Μένουν όλοι παγωτό όταν ο φλεγματικός David Niven (1974) καλεί την Elizabeth Taylor να παραλάβει το βραβείο της, κι ένας άσχετος γυμνός άντρας εισβάλλει στη σκηνή,  κάνοντας το σήμα της ειρήνης! Ο Niven σκάει στα γέλια, ενώ κάτω επικρατεί το απόλυτο χάος.

{youtube}EWBc-ir6IFM{/youtube}

Στα 'Οσκαρ θα ντυθώ κύκνος

Η Ισλανδή τραγουδοποιός Bjork (2001) τότε που έκανε κάποια "δειλά" βήματα στην 7η τέχνη με τον σκηνοθέτη Λαρς Φον Τρίερ, αποφασίζει να διασχίσει το κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα-κύκνος (στην κυριολεξία).

{youtube}3wmj2BOvQMo{/youtube}

Γίνονται και λάθη

Ο Warren Beatty κάνει το 2016 την πιο μεγάλη πατάτα στην ιστορία των 'Οσκαρ. Aνακοινώνει λάθος (!) ταινία για το βραβείο "Καλύτερη ταινίας της Χρονιάς". Τόσο άβολο που τον λυπηθήκαμε.

{youtube}8KeOxeuiZjs&t=77s{/youtube}

Τα τρελά στα 'Οσκαρ είναι τα καλύτερα. Ελπίζουμε να δούμε κι άλλα.

Κέρδισαν Βραβεία; Κέρδισαν μία θέση στη Nova. Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured