O Leonardo DiCaprio πρέπει να επιστρέψει το Όσκαρ του

Όχι το "δικό του" Όσκαρ ακριβώς...

Ο Leonardo DiCaprio αναγκάζεται να δώσει πίσω το Όσκαρ του! Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία The Revenant, αναγκάζεται τώρα να επιστρέψει το χρυσό του αγαλματίδιο! Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός δεν πρέπει να επιστρέψει συγκεκριμένα το Όσκαρ αυτό. Ο σταρ είναι συλλέκτης παλιών αντικειμένων, και έχει υπό την κατοχή του το Όσκαρ που ανήκε στον Marlon Brando. Το Όσκαρ αυτό όμως, αν και το είχε αγοράσει, πρέπει τώρα να επιστρέψει γιατί το αντικείμενο αυτό είναι μέρος μιας απάτης!

Το συγκεκριμένο Όσκαρ είχε δώσει στον DiCaprio o Jho Low, χρηματοοικονομικός σύμβουλος από την Μαλαισία, ο οποίος και το είχε αγοράσει σε δημοπρασία έναντι 600.000 δολαρίων. O Low τώρα κατηγορείται πως εξαπάτησε μια εταιρία επενδύσεων για δισεκατομμύρια δολάρια. Ανάμεσα στα αντικείμενα που πρέπει να επιστρέψει ο DiCaprio -πέρα από το Όσκαρ του Brando- είναι και ένα πίνακα του Picasso που του είχε δωρίσει ο Low.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έχει το δικαίωμα να αγοράσει πίσω οποιοδήποτε Όσκαρ για 1 δολάριο, οπότε πιθανώς εκεί είναι που θα καταλήξει το βραβείο μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη.

Κεντρική φωτό: instagram @kino.news2018.19

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured