Για 5,25 εκατομμύρια δολάρια πωλείται η θρυλική έπαυλη του Home Alone, η αγγελία της οποίας αναρτήθηκε πρόσφατα από μεσιτικό γραφείο της περιοχής. Αυτή βρίσκεται λίγο έξω από το Σικάγο των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Winnetka του Illinois, ενώ έχει αποτυπωθεί στη μνήμη εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων που έχουν δει τη δημοφιλή παιδική κωμωδία τα τελευταία 34 χρόνια.

Το σπίτι διατηρείται ακριβώς όπως το θυμόμαστε από την ταινία του 1990, με τη μπροστινή σκάλα και την τούβλινη επένδυση στο εξωτερικό του, έχει ωστόσο ανακαινιστεί πλήρως και επεκταθεί περαιτέρω. Έτσι, σε αυτό βρίσκει κανείς σήμερα ένα κλειστό γήπεδο basket, ένα poker room και ένα home cinema, στο οποίο εκτίθεται μάλιστα ένα movie poster του Home Alone και ένα άγαλμα Lego που προσομοιάζει στον Macaulay Culkin.

Το σπίτι είχε πωληθεί ξανά στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα το 2012, για 1,58 εκατομμύρια δολάρια. Οι ιδιοκτήτες του το είχαν κάνει μάλιστα διαθέσιμο για ενοικίαση στο Airbnb, εξοπλισμένο με παγίδες εμπνευσμένες από την αγαπημένη ταινία.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Culkin είχε επανενωθεί με την on-screen μαμά του, την Catherine O’Hara, η οποία μάλιστα εκφώνησε έναν λόγο στην αποκάλυψη του αστεριού του στο Hollywood Walk of Fame.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured