Ο Ιούνιος είναι μια καλή εποχή για μπάνια στη θάλασσα και εξορμήσεις, για κάποιους άλλους όμως σημαίνει τη μεγάλη επιστροφή τους στην κουζίνα. Καλά καταλάβατε: το The Bear είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας από το FX και το Hulu, με το trailer για το πολυαναμενόμενο Season 2 να είναι πλέον διαθέσιμο.

Jeremy Allen White και Ayo Edebiri ετοιμάζονται να βρεθούν και πάλι στο πόστο τους από τις 22 Ιουνίου, με τη συνέχεια της σειράς να βρίσκει τον Carmy Berzatto και τους συναδέλφους του εν μέσω εργασιών για το άνοιγμα ενός νέου εστιατορίου στο πολύβουο Σικάγο. Η μεγάλη πρόκληση δεν θα είναι άλλη από το να διατηρήσουν τη φήμη τους, χωρίς να μπουν εντελώς μέσα καθ΄ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης ανακαίνισης του χώρου και όσο τα logistics πιέζουν την κατάσταση.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, και Matty Matheson μαζί με τους Edwin Lee Gibson, Oliver Platt και Molly Gordon. Στην επιστροφή της σειράς επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Bob Odenkirk.

Δημιουργός του The Bear είναι ο Christopher Storer (Ramy, Eighth Grade), ο οποίος είναι executive producer μαζί με τους Joanna Calo (BoJack Horseman, Undone), Hiro Murai (Atlanta, Station Eleven), Josh Senior, Matty Matheson και Tyson Bidner (Ramy) στον ρόλο του παραγωγού.

Η σειρά αποτέλεσε μια από τις μεγάλες τηλεοπτικές εκπλήξεις της προηγούμενης χρονιάς, εισπράττοντας διθυραμβικές κριτικές από κοινό, κριτικούς και φυσικά το Avopolis. Στην Ελλάδα προβάλλεται από το Disney+.

https://youtu.be/i5U-w1yL4r0

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured