Ο Bryan Fuller, ο ιθύνων νους πίσω από κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές όπως οι Hannibal, American Gods και Star Trek: Discovery, βρίσκεται αυτήν την περίοδο πίσω από την παραγωγή του Crystal Lake, μιας νέας Friday the 13th prequel σειράς από το επιτυχημένο στούντιο της A24. Το Crystal Lake πρόκειται να δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την πλατφόρμα του Peacock.

«Ανακάλυψα το Friday the 13th στις σελίδες του περιοδικού Famous Monsters όταν ήμουν 10 ετών και σκεφτόμουν την ιστορία του έκτοτε», ανέφερε ο Fuller σε δηλώσεις του. «Όταν μιλάμε για horror, η A24 ανεβάζει τον πήχη και είμαι πανευτυχής που θα εξερευνήσουμε το Crystal Lake υπό την σκέπη της. Και η Susan Rovner είναι απλά η καλύτερη σε αυτό που κάνει. Είναι απολαυστικό και τιμητικό το ότι δουλεύω ξανά μαζί της».

Η Rovner, Chairman και Entertainment Content Manager στην NBCUniversal, πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε να δουλέψουμε με τον Bryan Fuller, έναν χαρισματικό δημιουργό με όραμα, με τον οποίο είχα την χαρά να είμαι επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδα, μαζί με τους φανταστικούς μας συνεργάτες στην A24, σε αυτήν την updated εκδοχή για το Peacock, που θα ενθουσιάσει τους επί μακρόν θαυμαστές του franchise».

Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες ως προς το σενάριο αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό, ο Fuller και η A24 γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι θα αναλάβουν το executive production μαζί με τους Marc Toberoff, Victor Miller και Rob Barsamian.

Το τελευταίο project το Fuller ήταν το docuseries Queer for Fear.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured