Τα μέλη των Foo Fighters τρομοκρατεί ο Dave Grohl στο trailer της comedy horror ταινίας τους, STUDIO 666, το οποίο και μόλις έγινε διαθέσιμο για το κοινό. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 25 Φεβρουαρίου, με άγνωστο το αν αυτό θα συμβεί και στην Ευρώπη για την ώρα, και σε αυτή, ο Dave Grohl πρωταγωνιστεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βραβευμένης μπάντας του.

Μαζί με τα μέλη της μπάντας (Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett και Rami Jaffee), στην ταινία παίζουν οι Whitney Cummings, Leslie Grossman, Jenna Ortega και πολλοί ακόμη.

Στην ταινία, οι Foo Fighters μετακομίζουν σε μια βίλα στο Encino της California για να ηχογραφήσουν έναν νέο δίσκο. Εκεί όμως, ο Grohl και η παρέα του θα ανακαλύψουν ότι διάφορες υπερφυσικές δυνάμεις θα απειλήσουν όχι μόνο την ηχογράφηση του δίσκου, αλλά και την ίδια τη ζωή των μελών των Fighters.

Σε δήλωσή του για την ταινία, ο Grohl ανέφερε: «Μετά από δεκαετίες γελοίων μουσικών βίντεο αλλά και πολλών μουσικών ντοκιμαντέρ για τη δουλειά μας, ήταν επιτέλους η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο. Μια full-length horror-comedy ταινία. Όπως σχεδόν σε ό,τι κάνουμε, το Studio 666 ξεκίνησε σαν ακραία ιδέα η οποία εξελίχθηκε σε κάτι μεγαλύτερο από ό,τι είχαμε ποτέ φανταστεί».

«Γυρίζοντας στο ίδιο σπίτι όπου ηχογραφήσαμε τον τελευταίο μας δίσκο, Medicine at Midnight, θέλαμε να ξανα-απαθανατίσουμε την κλασική μαγεία όλων των αγαπημένων μας rock and roll ταινιών, με ένα twist: ξεκαρδιστικό gore που ροκάρει! Και τώρα με τη βοήθεια του Tom Ortenberg και την ομάδα της Open Road Films μπορούμε επιτέλους να μιλήσουμε για το μυστικό που κρατούσαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Να είστε έτοιμοι να γελάσετε, να ουρλιάξετε και να κάνετε headbanging με popcorn. Το Studio 666 θα σας τρελάνει!».

Η ταινία βασίζεται σε μια ιστορία του ίδιου του Grohl, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jeff Buhler και Rebecca Hughes.

Δείτε εδώ το trailer:

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured