Τη διαφωνία της με την ιδέα ενός θηλυκού James Bond εξέφρασε η Phoebe Waller-Bridge. Η δημιουργός του Fleabag, που συμμετείχε στην ομάδα συγγραφής του σεναρίου της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις στην πρεμιέρα του No Time To Die, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου. Πιο συγκεκριμένα, η Waller-Bridge ερωτήθηκε αν θα ήθελε να αναλάβει τον ρόλο του Daniel Craig ως πράκτορα 007 μια γυναίκα, μιας που ο ίδιος πρόκειται να αποχωρήσει από το franchise.

«Νομίζω ότι ο Bond είναι ο James Bond» απάντησε η βραβευμένη ηθοποιός και σεναριογράφος. «Χρειαζόμαστε απλά να βρούμε κάποια να τον ανταγωνιστεί» συμπλήρωσε.

Όταν η ίδια ερωτήθηκε αν θα μπορούσε η ίδια να δημιουργήσει έναν τέτοιο χαρακτήρα, η Waller-Bridge απάντησε: «Πρέπει να προσέχω πολύ ως προς το τι λέω».

Η Phoebe Waller-Bridge εργάστηκε μαζί με την παραγωγό του Bond, Barbara Broccoli, και το σκηνοθέτη, Cary Joji Fukunaga, στην 25η ταινία του franchise, που καθυστέρησε τρεις φορές να κυκλοφορήσει εξαιτίας της πανδημίας.

Οι δηλώσεις της Phoebe Waller-Bridge ταυτίζονται με αυτές του Daniel Craig, που πρόσφατα δήλωσε πως «πρέπει απλά να υπάρχουν καλύτεροι ρόλοι για τις γυναίκες ηθοποιούς, αλλά και τους έγχρωμους ηθοποιούς». «Γιατί να παίξει μια γυναίκα τον James Bond όταν μπορούμε απλά να έχουμε ρόλους εξίσου καλούς με αυτόν του James Bond, αλλά για μια γυναίκα;» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured