Οι Mastodon γίνονται White Walkers στο Game of Thrones και βγάζουν νέα δουλειά

Δείτε το βιντεοκλίπ του "Steambreather"

Καμία άλλη σκληρή μπάντα του 21ου αιώνα δεν έχει απολαύσει μέχρι τώρα την ευρεία αποδοχή που έχουν βρει οι Mastodon, η οποία εξαργυρώθηκε και μέσα στη χρονιά με τις ψηλές θέσεις που κατέλαβε το νέο τους άλμπουμ Emperor Of Sand σε όλες σχεδόν τις βασικές μουσικές αγορές του πλανήτη: #7 στις Η.Π.Α., #11 στη Βρετανία, #3 στην Αυστραλία, #60 στη Γαλλία, #4 στον Καναδά και #11 στη Γερμανία και, χμ, #126 στην Ιαπωνία.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως το σχετικό promo έχει πάψει. Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος του κειμένου και ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ που δόθηκε στη δημοσιότητα για το "Steambreather".

Από την άλλη, τα μαστόδοντα από την Ατλάντα της Τζόρτζια μάλλον γνωρίζουν ότι όσο πάνε οι δίσκοι τους γίνονται όλο και πιο αμφιλεγόμενοι, αφού δείχνουν να αρέσουν σε όλους εκτός από το σκληρό κοινό που τους στήριξε στα χρόνια του Leviathan (2004) και του Blood Mountain (2006).

Ίσως γι' αυτό έσπευσαν όχι μόνο να ανακοινώσουν νέα δουλειά, μα να κάνουν και μία ακόμα φαντασμαγορική εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά που αγαπάει περισσότερο από κάθε άλλη το παραδοσιακό τους αυτό κοινό.

Ο λόγος βέβαια για το Game of Thrones, στο τελευταίο επεισόδιο του οποίου και είδαμε τους Brann Dailor, Bill Kelliher & Brent Hinds να ενσαρκώνουν κάποιους White Walkers.

Όσο για τη νέα δουλειά, είναι ΕΡ, λέγεται Cold Dark Place και θα βγει στις 22 Σεπτεμβρίου, με μία σπέσιαλ έκδοση σε 10ιντσο picture disc να ακολουθεί στις 27 Οκτωβρίου. Θα περιέχει 4 ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, με 3 από αυτά να προέρχονται από τα sessions που έδωσαν το άλμπουμ Once More 'Round The Sun, πίσω στο 2014 (θυμηθείτε τι είχε γράψει γι' αυτό ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, με ένα κλικ εδώ).

{youtube}HEubrZV04b0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured