Avopolis Team

 

To Avopolis και η ΑΜΣΤΕΛ παρουσιάζουν το Soul Reporter. Τι έχουν οι Wu-Tang Clan, που δεν έχουν άλλες μπάντες του hip hop;

Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος γίνεται ένα με το κοινό των Wu-Tang Clan, καταγράφει τις απόψεις του για τη μοναδικότητά τους και θέτει μουσικά διλήμματα: East Coast v. West Coast;

Video: Ιωάννης Ψύχος.

To Avopolis και η ΑΜΣΤΕΛ παρουσιάζουν το Soul Reporter. Υπάρχουν Prodigy χωρίς τον Keith Flint;

Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος γίνεται ένα με το κοινό των Prodigy / Primal Scream και θέτει ενδιαφέροντα μουσικά διλήμματα.

Video: Ιωάννης Ψύχος.

To Avopolis και η ΑΜΣΤΕΛ παρουσιάζουν το Soul Reporter. Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος μιλάει με τους fans των Arctic Monkeys.

Το κοινό των Arctic Monkeys απαντάει για την καλύτερη περίοδό τους, αλλά και σε διλήμματα με τους Last Shadow Puppets. Ήμασταν στην Πλατεία Νερού, την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

Video: Ιωάννης Ψύχος.

 

To Avopolis και η ΑΜΣΤΕΛ παρουσιάζουν το Soul Reporter. Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος βάζει γνωστά και άγνωστα μεταλλικά διλήμματα στο κοινό.

Το κοινό του Release Athens Festival δίνει απαντήσεις σε metal διλήμματα, λίγο πριν οι Soulfly και Parkway Drive το απογειώσουν στην Πλατεία Νερού, την Τρίτη 26 Ιουνίου.

 Video: Ιωάννης Ψύχος.

To Avopolis και η ΑΜΣΤΕΛ παρουσιάζουν το Soul Reporter. Άφησε την ψυχή σου να ξεχειλίσει με μουσική, με τον Κωνσταντίνο Τσάβαλο.

 Βρεθήκαμε στην Πλατεία Νερού, στο Release Festival και -πιο συγκεκριμένα- στον αστερισμό της γλυκιάς νοσταλγίας των Siouxsie, Echo & The Bunnymen και Interpol και συνομιλήσαμε με το κοινό. Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος. Video: Ιωάννης Ψύχος.

Video: Ιωάννης Ψύχος

Imagine Dragons @ Ο.Α.Κ.Α.

Ο κόσμος -στη μεγάλη του πλειοψηφία- ζούσε στο έπακρο αυτή αυτή τη (για πολλούς λόγους) μοναδική συναυλιακή εμπειρία, χοροπηδώντας, χορεύοντας μες στη βροχή, τραγουδώντας δυνατά όλους τους στίχους.

She Wants Revenge @ Gagarin 205

Οι She Wants Revenge δημιούργησαν την απόλυτη dark ατμόσφαιρα με τα synths, το drum machine και τον λυρισμό της φωνής του Warfield, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο χαρισματικός frontman είναι.

Leftfield @ Release Athens Festival

Οι Leftfield ικανοποίησαν όλες τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί από τη φήμη των πρόσφατων live τους - μεταξύ άλλων και στο φετινό Glastonbury. 75 απολαυστικά λεπτά έκλυσης χορευτικής ενέργειας...

 

Black Keys @ Rockwave Festival

Στο "Lonely Boy" 7.000 άτομα ξεβιδώθηκαν στον χορό.

 

mika-6807

Mika @ Rockwave Festival

Τρομερά χαρούμενος που βρίσκεται στην Αθήνα, ο Mika αποχωρίζεται το σακάκι του και μένει με ένα λευκό φανελάκι, απευθύνεται στο κοινό του στα ελληνικά και τα αγγλικά (αλλά και τα ισπανικά, τα γαλλικά, τα ιταλικά), βγαίνει συνέχεια στον διάδρομο-προέκταση της σκηνής, κατεβαίνει και τραγουδά ανάμεσα στο κοινό, αρπάζει το κουκλάκι ενός μικρού κοριτσιού και λέει στο μικρόφωνο πως δεν θα του το ξαναδώσει αν δεν χοροπηδήσουμε όλοι μαζί του.

 

robbiew-6930

Robbie Williams @ Rockwave Festival

Νομίζαμε πως είχε έρθει να μας χαρίσει απλά άλλη μια συναυλία. Μα εν τέλει, πιο πολύ, ο Robbie είχε ανάγκη να μιλήσει για την αποδοχή του εαυτού, την σωτηρία της ψυχής, την αγάπη, το νόημα της ζωής.

 

mika-6606

Rockwave Festival

Το κοινό επέστρεψε στη Μαλακάσα για μια φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική, χιούμορ, παγωμένη Άμστελ, εξομολογήσεις και αναστοχασμούς.

 

amonamarth-6395

Amon Amarth @ Release Athens Festival

Μοναδικό show Amon Amarth: και μπύρες ήπιαν μέσα από κέρατα και αναπαραστάσεις μάχης έκαναν και πολλά άλλα, που διασκέδασαν την πλειοψηφία του κοινού, που είχε την τέλεια αναλογία boomers και νέων.

 

parkway-drive-6054

Parkway Drive @ Release Athens

Οι Parkway Drive απέδειξαν με κάθε νότα γιατί είναι οι headliners των μεγάλων festivals του μέλλοντος

 

bullet-fmv-5557

Bullet For My Valentine @ Release Athens

Ελάχιστες είναι οι συναυλίες στις οποίες ο κόσμος αυτοβούλως κάνει chant το όνομα της μπάντας ανάμεσα σε κάθε τραγούδι.

 

panpan-6

Pan Pan και Mazoha @ Τεχνόπολη: Ο δικός μας «Άγριος Περήφανος Χορός»

«Πάντα πίστευα σε αυτό που κάνω, αλλά αυτό είναι παλαβό» αναφώνησε ο Pan Pan βλέποντας 3.000 ανθρώπους να χορεύουν ασταμάτητα.

 

TashSultana

Tash Sultana @ Release Athens x SNF Nostos

Tash Sultana, ένα πολυεργαλείο από την Αυστραλία που έστησε ένα one-woman show, τσαλακώνοντας την εικόνα της με κάθε έκφραση και γκριμάτσα καλλιτεχνικού πάθους.

 

 

M83

M83 @ Release Athens x SNF Nostos

Το ανεπανάληπτο “Midnight City”, ένα από τα πιο ευφορικά κομμάτια που έχουν γραφτεί ποτέ, γέννησε ένα στιγμιότυπο χαμογελαστού κοινού που χορεύει με τα χέρια ψηλά -“the city is my church”- που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη.

 

rosalia

Rosalía @ Release Athens x SNF Nostos

Στα 30 της χρόνια, η Rosalía είναι το καλύτερο παράδειγμα μουσικού που παράγει αυτό που χαρακτηρίζεται ως η μουσική του μέλλοντος στο σήμερα.

 

helloween

Helloween @ Release Athens x SNF Nostos

Χεβιμεταλλάδες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας αψήφησαν τον καιρό και μαζεύτηκαν για να δουν τους power metal μπαμπάδες.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured