Για τις μουσικές επιδόσεις των συμμετεχόντων στις δύο πρώτες μέρες του Release Athens Festival 2018 έχεις διαβάσει, έχεις συζητήσει, έχεις αναλύσει. Τι θα έλεγες, λοιπόν, σήμερα να πούμε για κάτι πέρα από τα του line-up; Να μιλήσουμε γι' αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις με το "καλωσήρθατε" στην Πλατεία Νερού;

Aναφέρομαι φυσικά στο booth της Reebok που πλημμύρισε τα social media feeds, σε βαθμό αντίστοιχο με τον Richard Ashcroft στη σκηνή του φεστιβάλ, την πρώτη μέρα! Σε περίπτωση που δεν ήσουν εκεί ούτε τότε, ούτε την 1η Ιουνίου με τους UB40, θα σου τα πω αναλυτικά - γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται, αλλά και για να ξέρεις ακριβώς τι τρέχει όταν θα πας να απολαύσεις το επικό κλείσιμο του φετινού Release Athens Festival 2018 με τους Jamiroquai.

reebok_keimeno1.jpg

Μπαίνοντας στην Πλατεία Νερού, λοιπόν, την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, όπως πάντα, βρεθήκαμε στην περιοχή των χορηγών με τα γνωστά περίπτερα. Και σε αντίθεση με το παρελθόν, αυτή τη φορά δεν προσπεράσαμε, αλλά σταθήκαμε σε ένα σημείο. Συγκεκριμένα, στην τεράστια παλιά τηλεόραση που είδαμε μπροστά μας. Ξέρεις, σαν αυτές που είχαμε στο σπίτι τότε, στα 90s. Aυτή η τηλεόραση ήταν ένα booth της Reebok Classic στο οποίο μπορούσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες σαν πρωταγωνιστές κάποιας σειράς εκείνης της εποχής ή να χαζέψουμε χορευτικά από το team της Reebok Classic. Κάναμε και το πρώτο, αλλά και το δεύτερο. Και σε ό,τι αφορά το δεύτερο, εννοείται ότι προσέξαμε το styling των χορευτών αλλά και τα παπούτσια που φορούσαν: Rapide!

Παλιόφιλος και αυτός από τα 90s, σαν τον Richard Ashcroft που θα απολαμβάναμε λίγο αργότερα στη σκηνή να μας τραγουδάει τη γλυκόπικρη συμφωνία του. Το Rapide το φορούσε η γενιά που είχε την τύχη να απολαύσει τους Verve στην άνθησή τους. Aυτό το παπούτσι έκανε χαμό χάρη στον "ανορθόδοξο" σχεδιασμό και τη λεπτή γραμμή του. Και τώρα; Mπροστά μας, με φόντο μια τηλεόραση του χθες, σε 4 νέους "σημερινούς" χρωματικούς σχεδιασμούς, να μας κάνει να θέλουμε να το φορέσουμε για να μπορούμε να χορέψουμε με στιλ και άνεση.

reebok_keimeno2.jpg

Βγάλαμε φωτογραφίες στο booth (πολλές φωτογραφίες, πολλά γέλια, πολλά ενθύμια). Μετά, αφού ομόφωνα ανακηρύξαμε το συγκεκριμένο installation επικό και άκρως ταιριαστό με το φεστιβάλ, πήγαμε προς την αρένα, τραγουδήσαμε, γελάσαμε, είδαμε κι άλλες παλιές τηλεοράσεις στη γιγαντοοθόνη πίσω από τον Ashcroft, και ανανεώσαμε το ραντεβού για τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ.

Και να που το απόγευμα της 1ης Ιουνίου ήμασταν πάλι στο ίδιο σημείο. Ξανά στο booth... αλλά όχι μόνο για φωτογραφίες. Έπρεπε να συζητήσουμε σοβαρά, βλέποντας τους Reebok Classics people να φοράνε Rapide, ποιο θα ταίριαζε σε εμάς. Οι πιο κλασικοί δεν ήξεραν τι να επιλέξουν μεταξύ του λευκού με κόκκινες και μπλε πινελιές ή του μαύρου με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες παπουτσιού. Οι πιο adventurous τύποι πήγαιναν κατευθείαν στο σχέδιο με τα έντονα 90s χρώματα. Το σίγουρο είναι ότι μια ανάσα πριν τους UB40 είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας. 

reebok_keimeno3.jpg

Για "Red red wine" πήγαμε, με όρεξη για ψώνια καταλήξαμε! Ωραίες οι εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν γίνονται στο σωστό timing. Το live τέλειωσε λίγες ώρες μετά, οι σωστές αγορές έγιναν την επόμενη μέρα, οι βόλτες με τα Rapide μας ξεκίνησαν, και τώρα τι μένει; Ξέρεις πολύ καλά. Στις 17 Ιουνίου η Πλατεία Νερού θα κινηθεί και σε ρυθμούς Jamiroquai. Ακόμα ένας θρύλος που "γεννήθηκε" στα 90s θα δείξει ότι σήμερα φοριέται πιο κεφάτα από ποτέ. Και εμείς θα χορεύουμε, θα χορεύουμε, θα χορεύουμε (μέσα στα αναγεννημένα μας Rapide).

Τι ζήσαμε, τι θα ζήσουμε και φέτος! Φώτο αναμνηστική στο τέλειο booth και... άντε και του χρόνου!

Τους τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς του Rapide θα τους βρεις στο www.reebok.com/gr και στα καταστήματα Sneaker 10.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured