Θυμάσαι πως είναι να κοιμάσαι ξανά στο παλιό παιδικό σου δωμάτιο; Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο τα Χριστούγεννα. Ανεξαρτήτου εθνικότητας.

Τι, δεν συμβαίνουν;

Οι Bitter Springs ξεκινούν το σετ τους με το “Benny Hills Wardrobe”. Και μετά απλά ενώ υποτίθεται ότι εκθειάζουν τα Χριστούγεννα, δημιουργούν ψυχολογικά τραύματα σε όσους θα περάσουν τις γιορτές μακριά από αυτό το παιδικό δωμάτιο. Αγόρασαν τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια τους από το Sainsbury’s της γειτονιάς και υπερηφανεύονται για το “special Christmas lightning”. Παίζουν σε ένα υπόγειο/ προβάδικο/ οτιδήποτε.

Και δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω από ωμό ρεαλισμό. ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣEIΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. (Thank you for the simple life).

Τελειώνουν με το “Planet Smackhead”. Είμαι τόσο πολύ στον πλανήτη της πικρής ανοίξεως που ακόμα κι αν χάσω το κώλο-eurostar χέστηκα. Περιμένω το “Ballad Of Little Stubby Fingers” που δεν έρχεται ποτέ. Καλύτερα. Δεν μπορώ να κλαιω νυχτιάτικα. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε ποιοι είναι οι Bitter springs και δεν θέλω καθόλου να το παίξω έξυπνη. Αν ανακαλύψετε ποιοι είναι, μπορείτε να ψήσετε και τα παιδιά που κάποτε έβγαζαν ένα φανζιν που λεγόταν carousel, να τους προσκαλέσουν. Στην Αθήνα. Οι ίδιοι το περιμένουν (διφορούμενο είναι αυτό).

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured