Punk: Attitude, δωρεάν προβολή την Κυριακή 5/7

O Don Letts υπήρξε μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του λονδρέζικου punk. DJ, μουσικός, σκηνοθέτης, ο άνθρωπος που φύτεψε τον reggae σπόρο στα τρία ακόρντα και ο εκείνος που έδινε πάντα το ηχηρό παρόν την στιγμή του punk αναβρασμού στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όπως είναι λογικό, είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να αφηγηθεί με συνέπεια και ρεαλιστικά δεδομένα την ιστορία του punk, πράγμα που έκανε πίσω από την κάμερα στο ντοκιμαντέρ Punk: Attitude.

Έτσι, στην ταινία που έκανε πρεμιέρα το 2005 στο φεστιβάλ της Tribecca, ο Letts συγκεντρώνει όλους τους...συνήθεις ύποπτους. Οι Ramones, οι Stooges, οι Clash, οι Sex Pistols αλλά και οι Chrissie Hynde, Jello Biafra, Henry Rollins, Jim Jarmusch, μεταξύ άλλων, παρελαύνουν μπροστά από την κάμερα για να μιλήσουν για το σημείο-κλειδί αυτού του μουσικού κινήματος: το attitude, χωρίς το οποίο το punk δεν θα ήταν αυτό που ξέρουμε. 

Μια αφήγηση-ντοκουμέντο από τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο. Βάλτε τις παραμάνες σας...

Κυριακή 5/7, δωρεάν προβολή on demand, μετά τις 22:00, στο www.avopolis.gr/backstage

Συντονίσου για ταινιούλα λίγο πριν τις 10 το βράδυ, αλλά 15’ πριν διάλεξε την αγαπημένη σου γεύση από την Pizza της Χρυσής Ζύμης (Barbeque, Margherita, Special) και βάλε την στον φούρνο, γιατί... το σηκώνει η βραδιά. Πίτσα, ανοιχτά παράθυρα ή βεράντα και η ένταση δυνατά για να απολαύσουμε μουσικάρες. #Xrisizimi #Denetixepetixe #Pizzalovers #pizza
 

Λίγα λόγια για το Backstage Festival

Από τις 22 Ιουνίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Avopolis μετατρέπεται στο δικό σας home cinema, χωρίς περιορισμούς και χωρίς υποχρέωση εγγραφής. Φτιάχνετε τον δικό σας σκηνικό, κάθεστε στον καναπέ, αυξάνετε την ένταση και απολαμβάνετε. Κάθε βραδιά γίνεται μια interactive μουσικοκινηματογραφική εμπειρία, με δώρα, ειδικές προσφορές και trivia.

Έτσι, καθημερινά στις 22:00, στο Avopolis θα προβάλλεται εντελώς δωρεάν, μια ταινία μουσικού ενδιαφέροντος, με ελληνικούς υπότιτλους, κορυφαία ποιότητα εικόνας και δυνατότητα full screen mode, με σύνθημα το "Films louder than Music".

Διαβάστε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του festival

Η κεντρική σελίδα του Backstage Festival

Facebook event για να ενημερώνεστε για τις προβολές: https://www.facebook.com/events/1201434966859337/
 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured