Ο Beck συνοδεύει τους Black Keys σε μια live performance του “Loser”

Ο αγαπημένος μουσικός ερμήνευσε τα δυο τελευταία κομμάτια της εμφάνισης του συγκροτήματος στη σκηνή του Παρισινού Zénith

Τους Black Keys συνόδευσε ο Beck στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο Παρισινό  Zénith, όπου ερμήνευσε μαζί τους τη διαχρονική επιτυχία του, το κομμάτι “Loser”.

Τον Beck παρουσίασε στο κοινό ο κιθαρίστας των Black Keys, Dan Auerbach, μιας που εκείνος εργάστηκε μαζί με το duo στον τελευταίο τους δίσκο, Dropout Boogie.

Η ερμηνεία του “Loser” ήρθε για να θυμίσει στο trio την περίοδο που οι Black Keys άνοιγαν τις συναυλίες του Beck στην περιοδεία του το μακρινό 2003. Μαζί ερμήνευσαν και το αγαπημένο κομμάτι των Black Keys, “Lonely Boy”, για το κλείσιμο της βραδιάς.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο drummer των Black Keys, Patrick Carney, είχε αναφέρει στο ΝΜΕ ότι η συνεργασία τους με τον Beck υπήρξε καθοριστική για την εξέλιξη του ήχου τους στον νέο τους δίσκο. Η 20χρονη φιλία τους με τον μουσικό ξεκίνησε όταν ο Carney έδωσε στον Beck ένα bootleg του Thickfreakness από το 2003 σε ένα Saturday Night Live after party. Ο Beck θα τους καλούσε λίγες εβδομάδες αργότερα για να ανοίγουν τις συναυλίες του, συμβάλλοντας στο μεγάλο break του συγκροτήματος.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured