Trent Reznor και Atticus Ross διασκευάζουν το “Apocalyptical” των Puscifer

Το remix album των Puscifer με τίτλο Existential Reckoning: Rewired κυκλοφορεί από σήμερα

Μια νέα εκδοχή του “Apocalyptical” των Puscifer παρουσίασαν οι Trent Reznor και Atticus Ross των Nine Inch Nails και μπορείτε να την ακούσετε πιο κάτω.

Το κομμάτι διάρκειας 11 λεπτών κυκλοφορεί στο ολοκαίνουριο remix album των Puscifer με τίτλο Existential Reckoning: Rewired, το οποίο και είναι διαθέσιμο από σήμερα. Σε αυτό, οι θαυμαστές του συγκροτήματος που θα μας επισκεφτεί και στα πλαίσια του Rockwave Festival το φετινό καλοκαίρι, θα δουν μια track-by-track reworking προσέγγιση της μουσικής τους, από «φίλους και μέλη της ευρύτερης οικογένειας των Pusciforce».

Reznor και Ross πρόσθεσαν στο “Apocalyptical” ενδιαφέροντα synthesizers και ένα κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικό backdrop με extended dance beats.

«Μερικές φορές έχει πλάκα να σπας πράγματα», δήλωσε ο Maynard James Keenan των Puscifer για τις re-imagined εκδοχές της μουσικής του. «Και μετά πιάνεσαι από ένα γνώριμο κομμάτι και χτίζεις κάτι εντελώς καινούριο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Στο Existential Reckoning: Re-Wired συμμετέχει επίσης το touring band member του συγκροτήματος, Greg Edwards (Failure, Autolux), οι Phantogram και ο Justin Chancellor των Tool μεταξύ άλλων καλλιτεχνών.

Οι Puscifer θα εμφανιστούν στο Rockwave Festival 2023 την ημέρα των Black Keys και Ville Valo, στις 8 Ιουλίου 2023 στο Terra Vibe της Μαλακάσας.

Γενική Είσοδος
Φάση 1: 49,50 ευρώ
Φάση 2: 55 ευρώ
Ταμείο: 60 ευρώ

Golden Standing
99 ευρώ

VIP (A & B)
99 ευρώ

Με κάθε 3 VIP ή Golden Standing εισιτήρια παρέχεται 1 δωρεάν Θέση Στάθμευσης/Parking.

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά ΕΔΩ & ΕΔΩ

Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots

(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης,

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public

Public online

Kαταστήματα Public

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured