Helloween, Jinjer, Beyond the Black και Silent Winter ταρακούνησαν την Πλατεία Νερού

Φωτογραφίες και βίντεο από τη 2η μέρα του Release Athens, η βροχή της οποίας δεν φάνηκε να πτοεί κανέναν!

Οι μεγάλοι Helloween, μαζί με τους Jinjer, Beyond the Black & Silent Winter, ταρακούνησαν την Πλ. Νερού, γράφοντας συναυλιακή ιστορία και δημιουργώντας ακόμα περισσότερη προσμονή για τα shows που ακολουθούν.

Η ημέρα ξεκίνησε με βροχή που, όμως, δεν πτόησε ούτε τους Silent Winter ούτε το κοινό, το οποίο με τη βοήθεια των αδιάβροχων που διέθεσε - δωρεάν - το φεστιβάλ, τους αποθέωσε. Το ίδιο συνέβη και με τους απολαυστικούς Beyond The Black, με την Jennifer Haben να επιβεβαιώνει όσους την θεωρούν μια από τις πιο ξεχωριστές τραγουδίστριες του συμφωνικού metal, αυτή τη στιγμή. Η συνέχεια ήταν εκρηκτική, με τους ασταμάτητους Jinjer να πραγματοποιούν άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και να μας οδηγούν στο show που περιμέναμε τόσο καιρό.

Οι Helloween μας πρόσφεραν μια εμπειρία-ζωής, ένα συγκλονιστικό show, εφάμιλλο της φήμης τους, και ένα ανεπανάληπτο φινάλε με το "I Want Out" να δονεί την κατάμεστη Πλατεία Νερού. Είναι βέβαιο πως η εμφάνισή τους θα μνημονεύεται για πολύ καιρό.

Το πρόγραμμα του Release Athens 2023 συνεχίζεται ακόμα πιο πλούσιο, με 12 ημέρες να ακολουθούν, γεμάτες μουσική και αξέχαστες στιγμές. Η σκυτάλη περνάει πλέον στο μεγάλο τριήμερο του Release Athens X SNF Nostos, με πολλά διεθνή ονόματα, πολυσυλλεκτικά lineups & δύο σκηνές, ενώ τα metal shows ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στις 26, 27 & 28 Ιουνίου για ένα εκρηκτικό τριήμερο με κορυφαίους εκπρόσωπους του είδους.

Δες εδώ σε high definition το video της 2ης ημέρας (recap - Day 2):

Δες εδώ το photo-story της 2ης ημέρας:

releaseathens.gr

Επόμενο show:

20/6 (Rosalia, Tinashe, Ayra Starr, Kande στην Πλ. Νερού | Central Cee, IAMDDB, Sidarta στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ)

Πληροφορίες: releaseathens.gr / snfnostos.org

Πληροφορίες / προσφορές:

releaseathens.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured