Οι Arctic Monkeys παίζουν το “Mardy Bum” live για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία

Δείτε video από την εμφάνισή τους στο Bristol της Αγγλίας

Από το 2013, δέκα ολόκληρα χρόνια δηλαδή, είχαν να παίξουν live οι Arctic Monkeys το “Mardy Bum”από το ντεμπούτο τους Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not (2005). Μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαΐου που αποφάσισαν να ανοίξουν με αυτό τη συναυλία τους στο Ashton Gate Stadium του Bristol. To sing-along που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο. 

Σύμφωνα με το setlist.fm μάλιστα, αυτή την album version του “Mardy Bum” ο Alex Turner είχε να την τραγουδήσει ζωντανά από ακόμα πιο παλιά, από το μακρινό 2007, ότα ήταν ακόμη «παιδί» και δεν έμοιαζε καθόλου εμφανισιακά με τον rock ‘n’ roll superstar που βλέπουμε σήμερα. 

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο παρακάτω και μην ξεχνάτε ότι οι Arctic Monkeys εμφανίζονται στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens Festival 2023, μαζί με τους The Hives και τον Willie J Healey, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=4n2QsRQJ4X0

Η εμφάνιση των Arctic Monkeys την Τετάρτη 18 Ιουλίου έχει γίνει sold out. Για την Τρίτη 18 Ιουλίου η προπώληση συνεχίζεται στα 80 ευρώ.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα releaseathens.gr / viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα  Nova, Public, Media Markt, Yoleni's και Viva Spot Τεχνόπολης
 
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured