Η Siouxsie Sioux ερμηνεύει το “Israel” για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία στο Cruel World Fest

Το Siouxsie And The Banshees classic ακούστηκε στο φινάλε του set

Το “Israel” ερμήνευσε για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία η Siouxsie Sioux, η οποία και εμφανίστηκε ως headliner στο Cruel World Fest.

Η iconic τραγουδίστρια και στιχουργός ξεκίνησε πρόσφατα την πρώτη της περιοδεία έπειτα από πολλά χρόνια αποχής από το μουσικό στερέωμα και θα εμφανιζόταν για πρώτη φορά εδώ και 15 χρόνια σε αμερικανικό έδαφος στις 20 Μαΐου στο Rose Bowl της Pasadena στην California, στα πλαίσια του εν λόγω φεστιβάλ. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν, ωστόσο, έκαναν τους διοργανωτές να σταματήσουν τη συναυλία στη μέση, με τη Sioux όπως και τον Iggy Pop να επιστρέφουν την επόμενη μέρα στο venue για την ολοκλήρωση του φεστιβάλ.

Το Siouxsie And The Banshees classic από το 1980 ακούστηκε στο φινάλε του set της Sioux, για πρώτη φορά από το Meltdown Festival του 2013.

Δείτε το σχετικό fan-shot video από τη στιγμή:

Η Sioux παρουσίασε στους fans της αρκετά ακόμη Banshees cuts, αλλά και κομμάτια από τη solo καριέρα της. Αναμένουμε να κάνει το ίδιο και στα μέρη μας, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Release Athens x SNF Nostos.

Για την Παρασκευή 23 Ιουνίου, συνολικά το lineup έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, ως εξής:

Πλατεία Νερού / Siouxsie, Echo & The Bunnymen, Ladytron

Ξέφωτο ΚΠΙΣΝ / Interpol, Viagra Boys, The Haunted Youth

Η προπώληση συνεχίζεται. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές,: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.

Επισημαίνουμε πως ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει τις παραπάνω παροχές λειτουργεί μόνο στην Πλατεία Νερού αλλά οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων έχουν πρόσβαση και στις δύο σκηνές.

Διάθεση εισιτηρίων*:

Τηλεφωνικά στο 11876

Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr / www.snfnostos.org

*Τα έσοδα των εισιτηρίων αποδίδονται αποκλειστικά στο Release Athens. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Παράλληλα, το ΙΣΝ θα προχωρήσει σε επιπλέον δωρεές ύψους €500.000 που θα φέρουν το όνομα SNF x Release Athens προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με αποστολή την ενίσχυση της Ψυχικής Υγείας, στο πλαίσιο της ευρύτερης θεματικής του φετινού SNF Nostos που είναι αφιερωμένη σε αυτή.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured