Η Siouxsie Sioux στην πρώτη της συναυλία εδώ και μια δεκαετία: Video + Setlist

Δείτε τη Siouxsie Sioux να καταλαμβάνει τη σκηνή για πρώτη φορά εδώ και μια δεκαετία, λίγο πριν από την επικείμενη εμφάνισή της στο Release Athens 2023

Περισσότερα από 10 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία συναυλία της Siouxsie Sioux των Siouxsie and The Banshees, όμως φαίνεται πως η θρυλική και αινιγματική καλλιτέχνις της goth το ‘χει ακόμα! Και αυτό έγινε σαφές στην πρώτη της συναυλία για την επικείμενη ευρωπαϊκή περιοδεία της, η οποία και πραγματοποιήθηκε στο Ancienne Belgique των Βρυξελλών.

Μαζί με μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια των Siouxsie and The Banshees, όπως τα “Spellbound”, “Arabian Nights” και “Cities in Dust”, η Sioux ερμήνευσε επιπλέον το δημοφιλές covers τους στο “Dear Prudence” των Beatles, όπως και αυτό του “The Passenger” του Iggy Pop. Επιπλέον, η ίδια παρουσίασε κομμάτια του solo δίσκου της από το 2007, Mantaray.

Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Sioux που έχουν αλλάξει να είναι τα μαλλιά της – με ένα πιο γήινο ξανθό να αντικαθιστά το κλασσικό κατάμαυρο που την είχαμε συνηθίσει – αλλά και ένα ζευγάρι sneakers να αντικαθιστά τις δερμάτινες μπότες του παρελθόντος, θα λέγαμε ότι η Siouxsie του παρόντος παραμένει ίδια και απαράλλαχτη με της δεκαετία του ’80 όταν και γιγαντώθηκε η φήμη της.

Δείτε λοιπόν μερικά clips της ίδιας επί σκηνής, όπως και τη setlist της συναυλίας της, και κάντε υπομονή μέχρι την εμφάνισή της στο Release Athens 2023, δίπλα στους Interpol, Echo & The Bunnymen, Viagra Boys και Ladytron.

Siouxsie Sioux Setlist:

Night Shift

Arabian Knights

Here Comes That Day

Kiss Them for Me

Dear Prudence (The Beatles cover)

Face to Face

Loveless

Land’s End

Cities in Dust

But Not Them

Sin in My Heart

Christine

Happy House

Into a Swan

Spellbound

Encore:

Peek-a-Boo

The Passenger (Iggy Pop cover)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured