Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με το music video του “Sculptures Of Anything Goes”

Από τον ολοκαίνουριο δίσκο τους, The Car

Το music video του “Sculptures Of Anything Goes” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Arctic Monkeys, το οποίο και περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο με τίτλο The Car.

Το video με τον Alex Turner και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του τους δείχνει να κάνουν πρόβες πριν από συναυλία τους, ενώ περιλαμβάνει και άλλες φωτογραφίες από το promotional material του συγκροτήματος για το The Car. Στη συνέχεια στο video βλέπουμε υλικό από live εκτέλεση του κομματιού.

Το “Sculptures Of Anything Goes” είναι το τέταρτο music video με υλικό του The Car, μετά τα “There’d Better Be A Mirrorball”, “Body Paint” και “I Ain’t Quite Where I Think I Am”.

Πριν από την κυκλοφορία του δίσκου όπως και του “Sculptures Of Anything Goes”, ο Turner είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι το κομμάτι του θύμιζε ολόκληρο τον hit δίσκο του συγκροτήματος από το 2013 με τίτλο AM. Ο ίδιος δήλωνε τότε στο ΝΜΕ ότι το “Sculptures Of Anything Goes” προέκυψε αφού ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Jamie Cook, αγόρασε ένα Moog synthesiser και το συνέδεσε με ένα drum machine για να βγάλει εκείνο τον ήχο.

Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του έβδομου δίσκου τους, The Car, τον περασμένο Οκτώβριο. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να το ακούσει ζωντανά στο Release Athens του 2023 και στη διήμερη εμφάνιση των Arctic Monkeys.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured