Ανακοίνωση του Release Athens σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστη μέρος του κοινού κατά την έξοδό του από το φεστιβάλ

Μια ανακοίνωση σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά τη λήξη του φεστιβάλ, με τους διοργανωτές να επιρρίπτουν ευθύνες στην Τροχαία

Μια ανακοίνωση σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά τη λήξη του Release Athens το Σάββατο 23 Ιουλίου δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας, με τους διοργανωτές να επιρρίπτουν ευθύνες στην Τροχαία Αττικής, η οποία και δεν συνέβαλε τελικά ώστε να γίνει όσο πιο ομαλή γίνεται η αναχώρηση των αυτοκινήτων από την Πλατεία Νερού.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών:

Φίλες και φίλοι του Release Athens,

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη ένα μέρος του κοινού της προχθεσινής, τελευταίας και πολυπληθέστερης, ημέρας του φεστιβάλ κατά την έξοδό του από τον περιβάλλοντα χώρο.

Είχαμε ζητήσει τη συνδρομή της Τροχαίας ώστε να ρυθμιστεί η κυκλοφορία, όπως συνέβη στις προηγούμενες ημέρες του φεστιβάλ, και η (αναμενόμενα μαζική) έξοδος των οχημάτων να είναι όσο πιο ομαλή γίνεται. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω της έλλειψης προσωπικού από την πλευρά της, εξαιτίας των πυρκαγιών στην Αττική.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

https://www.facebook.com/releaseathens/posts/5115919318461376

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured