Δημήτρης Λιλής

Το συναυλιακό backstage και η ροκ σκηνή της χώρας ξέρει τον Βασίλη Σαρακινό όχι μόνο με το μικρό του αλλά και με τα παραπάνω από ένα παρατσούκλια του. Δίκαια αν με ρωτάτε, είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα Έλληνες που επίσημα δηλώνει "Roadie" ή "Φροντιστής Σκηνής" σαν επάγγελμα και έμαθε την τέχνη του να επιβιώνει στις περιοδείες και να ταξιδεύει τον κόσμο μέσω της «μουσικούλας», στο πλευρό των Planet Of Zeus.

Αν το αναλύσεις λίγο περισσότερο, ο Nacho Billo είναι ένα από τα σπάνια εξαγώγιμα προϊόντα-υπηρεσίες πολιτισμού αυτής της χώρας, εξ ού και δεν περνάει πολύ καιρό στην Ελλάδα τελευταία ενώ συνάμα έχει ένα πιο φρέσκο παρατσούκλι που ίσως διαφεύγει από τα παρεάκια της πόλης. Για να μάθετε πως συνήθιζε να καταπίνει χιλιόμετρα στην Ευρώπη και τώρα κουρδίζει κιθάρες μερικών από τους μουσικούς του ήρωες πρέπει να ακούσετε το podcast με τον "Vasilis Bouzouki", που όχι μόνο έχει acess στο side stage των Monster Magnet, των Suicidal Angels ή των Exodus αλλά ουσιαστικά «ζει» από τις περιοδείες του.

- Τι είναι Roadie μπαμπά;

- Ο Roadie σε μια συναυλία κάνει ότι ο Βασίλης και μάλλον το κάνει αρκετά καλά ώστε να φοράει βερμούδα στις 8 του Γενάρη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured