Δημήτρης Λιλής

Δεν είναι μια τρέλα εκεί έξω πλέον; Άγχος για το booking των διακοπών, FOMO για όλα τα Pride parties που πρόλαβες ή έχασες και ο συναυλιακός πυρετός έχει ξεκινήσει.

Ευτυχώς,  όπως με ενημερώνουν από το κοντρόλ οι πολυεθνικές έχουν σταματήσει να καίγονται για το virality πλέον. Ίσως συνειδητοποιούν τη δύναμη της διαχρονικότητας και την ανάγκη για όσο πιο soon to be classic ή απλά κομμάτια που έχουν vibe χωρίς απαραίτητα να ζητάνε την απόλυτη προσοχή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι θα αλλάξουν οι κανόνες και μια σειρά από re-edits σε κλασικές επιτυχίες ή νέες παραγωγές που ακολουθούν σωστά και με στυλ διαχρονικές πεπατημένες της χορευτικής μουσικής θα μας θυμήσουν γιατί η disco δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα.

Με αυτά κατά νου (και έπειτα από ένα much needed break μετά τα 50 επεισόδια) το NMW #51 επιστρέφει με 10 wannabe playlist favorites. Enjoy.

1. Millsart - Nocturnal Moves (AXIS)

Νέος Jeff Mills στο πλαίσιο του Expressionist Series για την δική του Axis Records. Το EP Inner Eye διατηρεί την επανάληψη του Detroit και ψυχεδελιάζει όπου νιώθει ότι χρειάζεται. Μόνο ο Mills μπορεί να παντρέψει την τέχνη με τον χορό και εύλογα εδώ... 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured