Δημήτρης Λιλής

Στην τελευταία εβδομάδα του Μάη όλα δένουν σωστά και τα New Music Weekly επεισόδια γίνονται 50

Η μουσική ήταν και είναι πάντα αξιόλογη και η κεντρομόλος δύναμη. Παρόλα αυτά, το έχω ξαναγράψει, χωρίς την καθημερινή συνεργασία με δεκάδες promo agencies από ολόκληρο τον κόσμο, δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτή την ποικιλία στον ήχο και την εκπροσώπηση πραγματική σημαντικών και ανεξάρτητων καλλιτεχνών. 

Ίσως περισσότερο θα έπρεπε ασφαλώς να ευχαριστήσω το ίδιο το Αvopolis.gr που καθημερινά καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των “standards” του indie και alternative κοινού, παρακινώντας με κάθε εβδομάδα να ψάξω ακόμα πιο βαθιά και να φέρω στην επιφάνεια λιγότερο αναγνωρισμένους αλλά το ίδιο επιδραστικούς μουσικούς ήρωες που ακόμα και στα διεθνή μουσικά site μερικές φορές περνάνε στα ψιλά γράμματα

Shout στους λίγους αλλά φανατικούς του mixcloud και many thanks στους  σχεδόν 240 της Spotify playlist. Οι υπόλοιποι, που τυχόν διάβαζετε και ακούτε αλλά δεν το δείχνετε, ελπίζω να συνεχίσετε να μας παρακολουθείτε. 

Πόσες θεματικές ενότητες ξέρετε άλλωστε που μιλούν ή γράφουν (σ)την ελληνική και ασχολούνται εβδομαδίαια με νέες κυκλοφορίες. Όλοι σας και όλοι μας, θελημένα και μη, δημιουργούμε έναν μικρό, αλλά υγιή μουσικό κύκλο, που αντιστέκεται στο συντηρητισμό των ημερών (για σένα χτυπάει η καμπάνα εγχώριο ραδιόφωνο). 

So,This is New Music Weekly 50. Και συμπίπτει με την εβδομάδα που ξεκινάνε οι καλοκαιρινές αποδράσεις και τα...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured