Δημήτρης Λιλής

Ακούγονται με ή χωρίς podcast σχολιασμό.

Στοχεύαμε στο κοκορέτσι και τελικά φάγαμε γιουβέτσι μέσα στον Απρίλη. Ή απλά μπορεί τα ντόπια ταλέντα να κάνανε Πασχαλιάτικο break, σαν τα σχολεία, δύο εβδομάδες off οπότε τι καλό να βγάλει η ντόπια αλτερνατίβα. Έτσι κι αλλιώς άλλοτε βιοτεχνία και άλλοτε σχολείο είμαστε και μαθαίνουμε ακόμα πως λειτουργούν οι σοβαρές μουσικές βιομηχανίες, το έχουμε πει. Τα streams σε κάθε ένα από τα παρακάτω κομμάτια το αποδεικνύουν περίτρανα. Και από νερό στο κρασί μας, βάλαμε μπόλικο. Είχαμε πει να αφήσουμε έξω το hip hop γιατί έχουν από μόνα τους δύναμη, να τρία ραπ-φωτιά αυτό τον μήνα και μάλιστα πολυεθνικό το ένα. Είχαμε πει όχι μεγάλα labels γιατί αυτοί έχουν τα δίκτυα και φτάσαμε να λέμε ευτυχώς που ο Σεραφείμ κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα το album με την κυρία Δήμητρα Γαλάνη για να έχουν κάτι σωστό να παίζουν τα ραδιόφωνα. Το βασικό δε μενού μας, που (ας γελάσω) ήταν οι κιθάρες, γιατί Avopolis είσαι αφού, για έναν ακόμη μήνα κρατάει μικρό καλάθι.

Να είναι καλά τα καλόπαιδα από τους Χαρακίρι που στις καθυστερήσεις (δηλαδή λεπτά πριν κλείσει η στήλη) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP.

Το λοιπόν. Έπαιξε μεγάλο ζόρι για να βρούμε κομμάτια αυτόν τον μήνα. Δεν ξέρω αν ετεροχρονισμένα πληρώνουμε την τεμπελιά της πανδημίας, αν περιμένουμε να αλλάξει κυβέρνηση για να μπούμε στούντιο, αν οι κατσαρίδες που είναι τα σκυλάδικα (ευρείας κατανάλωσης ξέρουμε όλοι πως το σκυλάδικο φτάνει άνετα μέχρι το σπίρτο & βενζίνη) μας πήραν τα καλύτερα παιδιά, αλλά η παράκληση μου είναι...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured