Δημήτρης Λιλής

Επιτέλους έφτασε η εποχή που διαλέγει ο καθένας τον λόκαλ hero που του ταιριάζει. Η εγχώρια παραγωγή κάνει το πρώτο της σοβαρό bloom και παρουσιάζει ακομπλεξάριστη  μουσική για όλα τα γούστα μουσική και από πολλά και ετερόκλητα δημιουργικά μέτωπα. Αν είστε ανερχόμενος παραγωγός - ερμηνευτής -στιχουργός - συνθέτης και δε βρείτε σε αυτή την δεκάδα κάτι που να σας εμπνεύσει στείλε μας ένα e-mail και ζητήστε το χαμένο χρόνο σας πίσω.

Είναι σχεδόν αδύνατο να μην ταιριάξουν τα χνώτα σας με κάποια από τις παρακάτω πρωτοκλασάτες επιλογές. Από jazz μπάντες που παίζονται κατ'επανάληψη στο BBC radio μέχρι νέες δημιουργικές στροφές παλαιότερων και αναγνωρισμένων ονομάτων και από ριζοσπαστική γεμάτη breaks & acid electronica μέχρι το hip hop που πραγματικά αξίζει σ’ αυτή τη χώρα.

Στα ακριβώς 10 επεισόδια μέχρι σήμερα αυτό είναι μακράν το εντυπωσιακότερο, το πιο πολλά υποσχόμενο και αυτό που μεγαλώνει το στοίχημα για να δούμε αν ο πρώτος θόρυβος που κάνουν οι ντόπιες indie φίρμες του 23, θα έχει διάρκεια και απόηχο μέχρι τις best of λίστες του έτους.

Let’s go! Oh, wait, like & share da playlist

1. MOb - VAG (Veego)

Αυτό που προς το παρόν ακούγεται σαν το καλύτερο εγχώριο άλμπουμ, δεν έχει μόνο τις ευλογίες της στήλης αλλά και παγκόσμια επι δραστικών DJs / curators όπως ο Gilles Peterson που το ξεδιάλεξε στην εκπομπή της 18ης Μαρτίου, ενώ ώρες μετά ο καλός του φίλος James Lavelle έσπευσε να...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured